nununundunyasi Cansuypr ayy Cansu bi hesaplayamadin bebenin çapını anniii ne ölçüyosun beni diye kızıyor şimdi sana 🤭🤭😂😂
Eminexxx Miray81 hayır kese için alttan muayene yaptılar bana iki hafta sonra da kalp atışı için gittik ultrasonla baktılar
rumeysarikaya0958 Ejder özeldeki doktorum düşük yapıyorsun dedi acile gittim kese yerinde dedi progestanı bırakma kullanmaya devam et dedi kafam karma karışık
Nissyoo Kızlar ilişki sırasında kuruluk icin ne kullanabiliriz kayganlaştırıcılar kimyasal içeriyor mu zeytinyağı bebe yağı bnlarda belki zararlı olabilir diyorlar nasıl çözüm bulunabilir
nununundunyasi Nissyoo gebelikten önce doktorum soğuk sıkım hindistan cevizi yağı önermişti doktoruna sorup kullanabilirsin
rumeysarikaya0958 Ejder ben düşük yaptım Rabbim sizlere sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 😔
Kr6543 nununundunyasi ben de aynı şekilde kalp atışı için haftaya gideceğim ama sanki erken gibi geldi bana 6.hafta
Seyhan000 nununundunyasi ayyy ne güzel canım bende pazartesi gidicem o zaman 6+1 olucam inşallah kap atışını duyarız 🥹
nununundunyasi Kr6543 evet ya genelde daha geç duyduğunu söylüyorlar anneler bakalım biz duyacak mıyız 🥹