Gulsahxxx Eminexxx biz bugün 5+6 olduk mide bulantılarım çoğalıyor yürüdüğüm zaman çok ağrı hissediyorum sırtımda koku hasssasiyetim giderek artıyor Allah yardımcımız olsun ☺️bizde cuma gideceğiz duyabilirsek ins kalp atışı için..
nununundunyasi busra2021emir nerde yazıyor bebiş o. Bi 6.0 cm var bı de 11.5 mm yazıyor başka bi yerde
Cansuypr nununundunyasi nununundunyasi sağol canım bende senin adına mutlu oldum aynı ilerliyoruz inşallah miniklerin kalp atışlarını da duyarız kaç cm senin
nununundunyasi Cansuypr inşallah canım benim. Bi yerde 6cm yazıyor diğer yerde 11.5 mm hangisi oluyor acaba
nununundunyasi Sedaklcsln evet bugün sordum doktora bağırsaklarda hazımsızlık yapıyormuş kuzum normal yani
bebisliozlem Ayyy hamile misin 😍❤️ ne zamandır burdayım, senin paylaşımlarını görüyordum, senin adına çoook sevindim 🥰♥️ Rabbim sağlıklı bir gebelik nasip etsin, biz artık 2 ay sonra gidiyoruz uygulamadan 😁🤭
nununundunyasi bebisliozlem yaa çok teşekkür ederim 🌸 evet çok istiyodum artık darlamadigim kimse kalmamıştı 😂 çok şükür Allah’ım ugrastirmadan nasip etti bin şükür 🤭 siz de kavuşun sağlıkla ve kolaylıkla inşallah 🙏🏻🥰
nununundunyasi Cansuypr ayy Cansu bi hesaplayamadin bebenin çapını anniii ne ölçüyosun beni diye kızıyor şimdi sana 🤭🤭😂😂