Durux Benim de yarın 5+6 kontrolüm var gecen hafta kese gözükmüştü yarın kalp atımı da görülür nü acaba ya
Nissyoo Kızlar bugun alttan bakıldı 6+1 im bebek göründü daha minikmiş 10 gün sonra kalp atışı için çağrıldım, üstten neden bakmadılar acaba o an sormak da aklıma gelmedi
Tugcecimbisn Nissyoo alttan bakılırsa çok daha net olur her şey o yüzden başlarda alttan bakılması daha iyi
Papatyaa2 Tugcecimbisn mesela bana karından ultrasonla baktı kese çok minikti o zaman korkmamalıyım alttan baksam daha net ama gerek yok dedi bende endişeliydim
Gursoy Havvabaht benimde gözle görünmeyecek gibi kahve leke oluyor benide biraz tedirgin etti çok çok arada iğne ucu gibi sizinde devam ediyormu acaba hala
Havvabaht Gursoy progesteron fitil verdi bitti sukur kalp arisinida bebegide gördük yerlesmeymis. Geç döllenmiş ondan gozukmuyormus
Fahriye123 Tugcecimbisn bebegim varmı yok mu bilmiyorum ki kese var işte bebek görmüyorum dedi haftaya perşembe belli olucak
Tugcecimbisn Papatyaa2 hayır endişe etme alttan baksa keseyi daha büyük görürdü doğal olarak o kese zaten senin içinde nasıl görürsen gör sağlıklı 🥹