Ejder rumeysarikaya0958 gün aşırı 2 katı yada %66 oranda artması lazım diyorlar doktorunuzla görüştünüzmu
Bayav1380 Bayav1380 bugün de gittim keseyi gördüm Ama kalp atışı için daha küçük dedi 10 sonra gel tekrar bakalım dedi,4 haftalik dedi
Arya10 nununundunyasi canım gittin mi doktora ben gittim keseyi gördü bebeği görmedi 10 gün sonra gel görürüz dedi
nununundunyasi Arya10 gittim kuzum gördüm çok şükür keseyi. Kesenin içinde bi noktacik var bu da bebeğin dedi ben orda bi ağla 😂😂🥹🥹 haftaya gel kalp atışlarını duyalım dedi. Bana direk alttan baktı karından görmeyiz çok küçük dedi
Cansuypr Tugcecimbisn çok teşekkür ederim rabbim herkese bu yolu sağlıkla ilerletmeyi nasip etsin inşallah
Arya10 nununundunyasi yaaa inşallah sağlıkla alırız kucağımıza bende 6 +2 dedi bu doktor 16 gün sonra randevu vardı o zamana aldım kim bekleyecek şimdi sanki hiç geçmiyor zaman 🥰🤭
nununundunyasi Cansuypr ayy çok sevindim canım benim ben de bugün gördüm keseyi aynı şekilde haftaya Perşembe gel kalp atışları için dedi ay çok mutlu oldum senin adına da bi oh dedim valla 🫶🏻
Cansuypr nununundunyasi nununundunyasi sağol canım bende senin adına mutlu oldum aynı ilerliyoruz inşallah miniklerin kalp atışlarını da duyarız kaç cm senin
nununundunyasi Arya10 ay çok geçmiş ya zaman hiç geçmiyor cidden 🥹 sabrı bir kez daha öğretiyor bize bu minnacık şeyler
Sedaklcsln nununundunyasi merhaba ben de yeni katıldım aranıza 4+3teyim çok yememe rağmem karnımın alt tarafı davul gibi şişiyor özellikle akşamları bu saatler
nununundunyasi Sedaklcsln evet bugün sordum doktora bağırsaklarda hazımsızlık yapıyormuş kuzum normal yani