_Mother_ perihankrkya amin canım inşallah çok şükür sağlıkla ilerlesin inşallah bende cuma günü gidecem bakalım inşallah bende güzel alırım çok teşekkür ederim 😇 senin hikayeni okuyunca umudum oldu biraz
Ejder rumeysarikaya0958 Ejder rumeysarikaya0958 bugünkü sonucunuz çıktımı kaç gün arayla veriyorsunuz kan
Aabbccc Seyhan000 aynı bende öyleyim salak gibi etrafta dolaşıyorum o kadar halsizlik var ki binde gripte oldum😭
Seyhan000 Aabbccc cankm çok geçmiş olsun nane limon falan sakıncalı olabilir diye okumuştum yediğine içtiğine dikkat et
Havvabaht Cansuypr normal gebelikte rahim duvarı kalinlaşır. Dış gebelikde müdahale edilmesi lazım erkenden tüpler zarar görüyor yoksa
Ejder rumeysarikaya0958 e nabiza bekliyorsanız bı gün sonraya düşüyor hastaneden filan veriyorsanız o hastanenin sayfasından görürsünüz
rumeysarikaya0958 Ejder sağlık ocağı doktor onaylamadan e-nabıza düşmüyor 1 mart 1900dü bugün 6 mart 2460 çok az değil mi?
Cansuypr nununundunyasi 2290 çıktı gittim doktora alttan bakarak keseyi görebildi haftaya cuma kalp atışı için gideceğim inşallah
nununundunyasi Cansuypr ayy çok sevindim canım benim ben de bugün gördüm keseyi aynı şekilde haftaya Perşembe gel kalp atışları için dedi ay çok mutlu oldum senin adına da bi oh dedim valla 🫶🏻
Ejder rumeysarikaya0958 gün aşırı 2 katı yada %66 oranda artması lazım diyorlar doktorunuzla görüştünüzmu