nununundunyasi Cansuypr betan da iyi ilerliyor neden öyle demiş acaba sağlıksız gebelik olsaydı beta böyle ilerlemezdi haksız mıyım kızlar bilmediğim bi şeyler mi var
Cansuypr nununundunyasi bilmiyorum hiç yarın yine beta baktırcam 1500 ü bulması lazım perşembe kontrol
rumeysarikaya0958 Fahriye123 bugün kanamam oldu düşük riskim var kese duruyor yerinde ama progestan başladı yatacağım sürekli dua edin 😔
Fahriye123 rumeysarikaya0958 tabi ki de dua ederim rabbim hakkınızda ne hayırlıysa onu versin benim de hafiften adet sancı gibi sancılarım var bakalım ne olcak
Kr6543 Kızlar ben de 5+0 da bugün vajinal ultrason ile keseyi gördüm 🥲 haftaya kalp atışı için çağırdı büyük ihtimalle yine vajinal bakacak 6.haftada karından duyan var mı?
Fahriye123 3 veya 4 haftalık olup adet gibihafif sancısı olan varmı arkadaşlar yada sizin ilk 1 ayınız nasıl
Seyhan000 Fahriye123 evet canım çok normal 5+3 haftalığım aniden minik sancı girip gidiyor 2 saniyelik birazda bel ağrısı var çok normal :))
nununundunyasi Fahriye123 şu an bildiğin regl ağrısı gibi ağrım var kasıklarıma ve rahmime doğru. Hepsi normalmiş sıcak tutmaya bakıyorum kendimi
nununundunyasi Esrabyndr oyyy 🤭🤭 ben yarın nasipse kese 🎈 diğer hafta da inşallah o pıtı pıtı atan kalbi duyabilirimm 🥹🥹
Cansuypr nununundunyasi 2290 çıktı gittim doktora alttan bakarak keseyi görebildi haftaya cuma kalp atışı için gideceğim inşallah
Fahriye123 nununundunyasi sıcak battaniyenin içindeyim falan normal duş alırken bile sıcak su sökmüyorum düşük riski fln olmasın die