Cansuypr Kızlar merhaba ben gebeliğimi adetime 5 gün kala öğrenmiştim beta 14 dü 3 gün sonra 151 dün doktora gittim 1043 çıktı ama rahim duvarın çok ince nasıl gebelik olur dedi dış gebelik olblr dedi yaşayan var mı böyle en son 4 şubatta adet görmüştüm
nununundunyasi Cansuypr betan da iyi ilerliyor neden öyle demiş acaba sağlıksız gebelik olsaydı beta böyle ilerlemezdi haksız mıyım kızlar bilmediğim bi şeyler mi var
Havvabaht Cansuypr normal gebelikte rahim duvarı kalinlaşır. Dış gebelikde müdahale edilmesi lazım erkenden tüpler zarar görüyor yoksa
fyzvrl Arbuk5234 şimdi çıktım doktordan canım beta düşmeye başlamış ya kendiliğinden düşecekmiş ya da bi tedavi uygulayıp sonlandıracaklarmış tutunamadı bebeğim 😔
Arbuk5234 fyzvrl çok geçmiş olsun canım,üzülme diyemiyorum ama insan üzülüyor elinde olmadan😔 Hakkımızda hayırlısı olsun rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin 🤲🏻
Nissyoo Eminexxx devlette ki doktor daha iyi bi cihazla iyi görünebilir demişti özele randevuma daha var acaba cihazların etkisi olabilir mi siz üstten mi baktırarak gördünüz
rumeysarikaya0958 Fahriye123 bugün kanamam oldu düşük riskim var kese duruyor yerinde ama progestan başladı yatacağım sürekli dua edin 😔