Fahriye123 nununundunyasi sıcak battaniyenin içindeyim falan normal duş alırken bile sıcak su sökmüyorum düşük riski fln olmasın die
Fahriye123 nununundunyasi bilmiyorum olmaz inşallah ya ben kuruntu ediyorum herşeyi takıyorum sıkıntı olmaz ama almamaya bak sıcak duş
nununundunyasi Fahriye123 daha dikkat ederim tabii ki 🙏🏻 üşüdüm diye aldıydım baya da kaldım altında hahah 🤭 henüz çok yeni bi şey olmayacağını düşünüyorum ben de
Fahriye123 nununundunyasi aynen olmaz bi sıkıntı vucut sıcak suyla gevşiyor ya annemler hep der sıcak suyla almayın sıkıntı yok ama
Seyhan000 nununundunyasi canım benim 17.913 çıktı ya beta haftama göre acaba çoğul gebelik olabilir mi bilgin var mı şuan 5+3
Meryoss Fahriye123 ayaklar bı derece ama karın bölgesine falan hamileyken sıcak uygulanmaz diye biliyorum gebeyim herkes onu diyor
nununundunyasi Seyhan000 askitom normaaal 🤭 yani kendime göre kiyasliyorum tabii. Dün 5+0dim 10.600 lerde cikti. Yarın 5+2 olucam 20.000lerde çıkar en az çünkü benim hep 3e katladı hiç ikiye de katılamadı normal yani seninki de
Seyhan000 Fahriye123 ay valla eşimde çok merak ediyor ne olacak ne diyecekler diye pazartesi zor geliyor gibi 😂