gamzebngaa_dmr nununundunyasi canım doktora gittim baktı karnımı biraz bastırdı ve nokta kadarda olsa gördü çok küçük o yüzden görünmüyor dedi umarım sağlıklı bir gebeliktir dedi korkuttu beni adam ya bide tekrar betahcg istedi yarın çıkar sonucu ama haftaya pazartesi gel dedi 🤦🏼♀️
Havvabaht rumeysarikaya0958 benimde son adet tarihim 23 Ocak. Çarşamba kendi doktoruma gidicem bakalm ne diycek.
Havvabaht nununundunyasi kanama alanı yokmuş çok şükür. Ben ilk gebeligimde böyle oldu lekelenmeler oldu 6+5 de kalbi durmus kürtaj oldum. O yüzden korkuyorum acaba lekelenme kötüye isaretmi ilki gibi mi olacak.
nununundunyasi Havvabaht ilaç vermedi de mi canım. Riskli bi şey görseydi eğer ilaç verirdi diye düşünüyorum ya
Sevcan43 Merhaba kızlar benim de bugün 6+5 olarak ölçüldü, kese boyutu 17 mm şekli ve etrafı düzgün ama bebek ve yolk sac görünmedi haftaya tekrar bakalım belki daha miniktir dedi ama endişeleniyorum 😔
nununundunyasi Sevcan43 kese iyi oluşmuş maşallah 🧿 bebek için daha erken demek ki haftaya görürsün inşallah 🙏🏻
Sevim1902 Sevcan43 benim de siizn gibi bugün 18 mm ve kalp atışı yok🥲siz ne yaptınz acaba durumunz nasıl
nununundunyasi gamzebngaa_dmr yarınki beta sonucunu da paylaş kuzum bizimle. Merak ederim ben inşallah yükselecek ve sağlıkla tutunacak sana inanıyorum 💜
gamzebngaa_dmr nununundunyasi yazmayı unuttum ya beta 4100 çıkmış canım 3 gün ara ile 600 yükselmiş önceki 3486 dı pazartesi günü giderim bakalım bu sefer ne diyecek o zaman 6+3 olur pazartesi günü dahil kese görünür mü yada kalp atışı olur mu görcez bide progesteron tahlili istemişti o da 9.7 çıkmış bu ne demek bilmiyorum 3. gebeliğim ilk defa yaptırıyorum
nununundunyasi Sevcan43 boll su iç istirahat etmeye çalış güzelim tutunacagi varsa Allah öyle bir bağ yapıyor ki 💜💜
Arbuk5234 fyzvrl benim ilk gebeliğim de 8 ile öğrendim daha sonra 19 oldu en son 11′e düştü düşük yaptım. Bu 2. Gebeliğim de 24 le öğrendim 2 gün sonra 25 oldu burdan anladık zaten sağlıklı ilerlemesi dün de 4′e düşmüştü kanamam da başlamıştı zaten😔 İnşallah sağlıklı bir gebeliğin olur bebişin tutunur sana🤲🏻
fyzvrl Arbuk5234 şimdi çıktım doktordan canım beta düşmeye başlamış ya kendiliğinden düşecekmiş ya da bi tedavi uygulayıp sonlandıracaklarmış tutunamadı bebeğim 😔