gamzebngaa_dmr nununundunyasi canım doktora gittim baktı karnımı biraz bastırdı ve nokta kadarda olsa gördü çok küçük o yüzden görünmüyor dedi umarım sağlıklı bir gebeliktir dedi korkuttu beni adam ya bide tekrar betahcg istedi yarın çıkar sonucu ama haftaya pazartesi gel dedi 🤦🏼♀️
nununundunyasi Biyiklikedi allahım üçünüze de şifa versin hastalık yüzü göstermesin inşallah 🥰 dikkat et kendinee
nununundunyasi 192535 herhangi bi hastanenin acilinde baktırabılırsın canım cumartesıye cok var sankı
192535 Öle yapayım ozaman kese olunca ben bidaha baktırmayın dedim artık zaten çok iyi değilim ondan gitmedim
nununundunyasi 192535 artış takibi açısından gidebilirsin ama dediğin gibi keseyi gördüysen bi daha kan vermeye çok gerek var mı bılmıyorum
Betullkndl Durux boş gebelik nasıl anlaşılıyor. Benimde BAT 3 marttı dün tam BAT günü kan verdim. 336 çıktı normal mi
dilankaras Betullkndl degerınız normal gayet ıkı güne bır artış durumuna bakın bos gebelıkte kalp atışı oluşmuyor beta ile alakalı değil
Durux Betullkndl benim 6. Haftaya gelmişti ve kese boştu normalde yolk adı verilen halkaya benzeyen bir şey olması lazımmış o haftalarda o yoktu ben de 7. Haftada kanamam oldu düşük yaptım
iremsevinc Tugcecimbisn sağ salim kucağımıza alırız inşallah canım rabbim çok şükür aratmadan nasip etti 🥰 seninde varmı şiddetli karın ağrısı kasılmaların
Tugcecimbisn iremsevinc evet şiddetli ağrılarım oluyor bende yerleşme kanaması da oldu doktorum kürtajdan sonra ağrıyı da kanamayı da normal gördüğünü söyledi
Irem19 nununundunyasi evet canım 5 haftalık gittim keseyi gördüm 6 hafta da tekrar gel dedi bakalım inşallah kalp atışınıda duyarsak içim rahatlayacak
Seyhan000 Irem19 pazartesi günü 10 gün oluyo o zaman bebek gelişmiş mi diye gideceğim canım sen ne zaman gideceksin