Busbus55 Şuan 5+6 günlük. 4+6 da kese göründü 2 hafta sonra gel dedi doktor kalp sesi için heyecanla bekliyoruz 😊
kalorisizpatates nununundunyasi canım gittim doktora çok heyecanlıydım ama sadece kese göründü bebek ve kalp atışı görünmedi henüz çok küçük dedi 2 hafta sonra tekrar kontrole git dedi🥹🥰 bugün 6+6
Bsk_cb kalorisizpatates anneme de aynı şeyi demişler seneler önce daha sonra bebek görünmüş endişe etmeyin 🥹💖
nununundunyasi kalorisizpatates oyy minnakk ya 2 haftaya anca duyarsınız o zaman 🥰 kişiden kişiye çok şey değişiyor ya
kalorisizpatates Durux gözükmedi canım ben de buradaki yazılara bakarak erken gitmemiştim doktora istersen sen de biraz bekleyip git garanti olsun💓
Bsk_cb Derya4701 şimdi doktoru aradık perşembe günü gel kesen gözükür dedi inşallah gerisi de çok güzel 🥹❤️bir senedir bu anı bekledim
Derya4701 Bsk_cb inşallah canım benim Rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin bende bi senedir uğraşıyorum diyebilirim 3 düşüğüm var bundan önce inşallah bu sağlıklı sıhhatli gelir dünyaya
Durux kalorisizpatates sorun olmazsa yltrason görüntüsünü paylaşabilir misiniz merka ediyorum da o haftalarda nasıl gözüküyor diye
Aysenur012 Merhaba kızlar bende 7+4. Haftadayım bugün doktor kontrolüm vardı gittim.bebişimi de gördüm kalp atışını da duydum Allah’a şükür çok güzel bi duygu🥺🥺
Seyhan000 Irem19 pazartesi günü 10 gün oluyo o zaman bebek gelişmiş mi diye gideceğim canım sen ne zaman gideceksin
Irem19 Seyhan000 hadi bakalım hayırlı haberler alırsın inşallah canım bende bu cuma gideceğim inşallah duyarız kalp atışını