nununundunyasi minnosanniss tekrarlamadiysa kanama sorun yok bebişim zar zor farketmissin zaten olabiliyor ve normal kabul ediliyor kanamanın miktarı ve sıklığı önemli bizim için. İçini ferah tut yani 🩷🩷 sayısı önemli değil annelik çok baskaymis 1 haftadır haberim var dünyam değişti hepimiz birbirimizi çok iyi anlıyoruz o yüzden buradayız 🥰🌸
minnosanniss nununundunyasi kesinlikle canım. Şimdi ben gece boyu kontrol ederim zaten gün içinde 28 aylık kızımda ara ara kucak falan istiyor yeni olduğu için unutuyorum 😓
minnosanniss nununundunyasi rabbim sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin canım inşallah 🤲🏻 bende kızımdan önce bir düşük yaşadım paniğim ondan kalma zaten evlat bambaşka birşey ayaklarına taş gözlerine yaş değmesin yavrularımızın ❣️
nununundunyasi minnosanniss aa evet ağır hareket ve egzersiz de yapabilir. Sen gene takipte ol ama olacağını sanmıyorum ben de 🙏🏻
Arya10 nununundunyasi aşkım işte ben 5+4 üm bugün acilde ultrasonla 6+4 çıktı üç gün sonra kadın doğum da nasıl çıkar bilmiyorum yazarım yine 🥰😄
gamzebngaa_dmr nununundunyasi yarın gidicem çünkü doktor tahlil sonuçlarını görmedi ona göre bana ne diyecek bakalım yazarım buraya
Aysumirze Selam kızlar,ben en son regl oldum 17 aralık ama doktor bana 6 haftalık gebesin dedi,oluyormu böyle?normalmı?
Bayav1380 Bayav1380 bugün de gittim keseyi gördüm Ama kalp atışı için daha küçük dedi 10 sonra gel tekrar bakalım dedi,4 haftalik dedi
Seyhan000 Kızlar 3 gündür gece uykum kaçıyor sizde de böyle mi ya heyecandan mıdır düşünmekten midir bilmiyorum uyuyamıyorum 😂😂
Biyiklikedi nununundunyasi Çok teşekkür ederim kızımdan geçti işte. Hamilelik olunca riskli dediler. Umarım burada kalırım 🤲 Rabbim hepimizin evladını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
nununundunyasi Biyiklikedi allahım üçünüze de şifa versin hastalık yüzü göstermesin inşallah 🥰 dikkat et kendinee
Derya4701 Bsk_cb evet ben pazartesi kan verdim salı sabahı çıktı 1000 olmuştu salı öğlen gittim doktora kesen gözükmüştü
Bsk_cb Derya4701 şimdi doktoru aradık perşembe günü gel kesen gözükür dedi inşallah gerisi de çok güzel 🥹❤️bir senedir bu anı bekledim
zeynep62 Merhaba bende 5.haftanin içindeyim 11 mart kese ve kalp atışı için randevum var bakalım ama geç döllenme oldu bence daha küçüktür duyulur mu bilemedim.Bende kansızlık var demir ilacı falan da kullanıyorum
Tugcecimbisn Nissyoo sağlıkçıyım hiçbir zararı yok diyebiliriz ben şüphede kalırsam özellikle vajinal muayene rica ediyorum çünkü daha doğru sonuç veriyor
Aysumirze Tugcecimbisn peki bumkadar geç döllenme oluyormu? Baya fark yapıyo neredeyse 6 hafta falan.
Tugcecimbisn iremsevinc aynı şeyi yaşıyoruz kasımda kalp durması olduğu için kürtaj oldum şubatta gebeliğin öğrendim
iremsevinc Tugcecimbisn sağ salim kucağımıza alırız inşallah canım rabbim çok şükür aratmadan nasip etti 🥰 seninde varmı şiddetli karın ağrısı kasılmaların
192535 Merhaba bende 6+2günlüğüm keseyi 5inci haftada gördüm beta yaptırdım ama saglık ocağının kazasına uğradım bakmamışlar ama esas kendi doktoruma cumartesi gidicem beta yaptırayım mı kararsız kaldım
nununundunyasi 192535 herhangi bi hastanenin acilinde baktırabılırsın canım cumartesıye cok var sankı