nununundunyasi ilydsydm-98 oh yiyebildigini ye canım 🙏🏻 ağızda tükürük birikmesini ilk defa duyuyorum ama vücut salgıları genel olarak artıyor bu da onun yancısı olabilir ☺️
nununundunyasi Arya10 durumlar nedir kuşum burda birlikte ilerleyelim istedim. Direk post açınca bir iki kişi bakıyor çünkü
Arya10 nununundunyasi aşkım işte ben 5+4 üm bugün acilde ultrasonla 6+4 çıktı üç gün sonra kadın doğum da nasıl çıkar bilmiyorum yazarım yine 🥰😄
nununundunyasi @Cansuuuh canım açlık hissi bende de oluyor ya. Ana öğünlerden sonra ara öğün tavsiye ederim ben ancak öyle başa çıkıyorum 4+6yım ben de
minnosanniss Kızlar selam benim 2. Hamileliğim şuan farkettim hafif lekelenmem oldu çok hafif dikkat etmesem anlamazdım ilk yavrumda da olmuştu progestan fitil olarak kullanmıştım acaba gidip şimdi alsam mı eczaneden sabahı beklemesem mi tedirgin oldum 😓
nununundunyasi Sema3425 olsun varsın ağrısın 🙏🏻 ben çok istedim çok dua ettim lütfu da kahrı da başım üstüne 🥰🥰
minnosanniss Sema3425 Salı günü randevum var canım doktoruma msj attım sabah görünce cevap yazar yüksek ihtimal sabah betama da baktım artış oranı da güzeldi ama bugün çok ayakta kaldım ondan mı oldu bilemedim tedirginim .
Sema3425 nununundunyasi tabi canım bende öyle diyorum en azından belirtti korkmuştum bi anda olunca sonra aradan 4 gün gitti dedim bebegim belkide bisey olmuştur çok şükür çok iyidi
nununundunyasi minnosanniss canım ikinci kez okuyunca anladım çok hafif lekelenmede sıkıntı yok ama gene de doktorun yönlendirsin. İlk okudugumda yanlış anlamışım
nununundunyasi Sema3425 oyy 🥹 o burdaki kizcelerde de olmuş. Belirtiyi hissetmeyince hemen bi paniklemeler filan çok tatlı zamanlar ya 🤭
minnosanniss nununundunyasi ay ben zaten panik birisiyim sende öyle yazınca korktum . Şuan betam 3550 daha yeni yani
nununundunyasi minnosanniss yok canım benim endişelenme doktorun sabaha dönüş yapar. Betan da çok iyi maşallah bir sıkıntı olmaz Allah’ın izniyle. Ben yanlış okumuşum kusura bakma 🥹
minnosanniss nununundunyasi amin c nununundunyasi estafirullah canım ne kusuru 2. Hamilelik olmasına rağmen annelik ağır basıyor işte aman yavruma birşey olmasın gerçi ilkinde de fitil olarak kullandım ama işte sabaha kadar sabretmek mesele zaten 😓
nununundunyasi minnosanniss tekrarlamadiysa kanama sorun yok bebişim zar zor farketmissin zaten olabiliyor ve normal kabul ediliyor kanamanın miktarı ve sıklığı önemli bizim için. İçini ferah tut yani 🩷🩷 sayısı önemli değil annelik çok baskaymis 1 haftadır haberim var dünyam değişti hepimiz birbirimizi çok iyi anlıyoruz o yüzden buradayız 🥰🌸