Seymagulsen Irem19 Yaa benim ilk gebeliğimde hiç kasık ağrısı falan yaşamamıştım şimdi korkuyordum aynı belirtiler birçok kişide var demkki normal😊
Arbuk5234 nununundunyasi elbette ki tesellim hep o yönde🤲🏻En doğru zaman da verecek rabbim💐ama artık bende korku oluştu 🥹 Doktorum bu durumun her kadının başına gelebildiğini hatta bir çoğunun kimyasal gebelik geçirdiğinin farkına bile varmadığını söylüyor ben yine kan testi istedim araştıralım kafam da soru işareti kalmasın diye bakalım yarın tekrar gideceğim 🌺Dua edin bana da🤲🏻💐
nununundunyasi Arbuk5234 korkunda haklısın bebişim. Çokça dua edicez sana yarın içini daha çok rahatlatacak sonuçlar alasın inşallah 🙏🏻🥰
eylulus nununundunyasi keseyi 5+2 de gördüm, çalışıyorum ama allahtan kendi ofisim uykum gelince ofiste bile uyuyorum😅😅 yemek dersen dikkat ediyorum ama sık sık acıkıyorum ve özellikle sabah ilk uyandığımda kan şekerim inanılmaz düşük oluyor…
nununundunyasi eylulus ah iyi bari ya 😂 yoksa işteyken cidden zor. 3 ana 3 ara öğün şeklinde ve az yiyince çözüleceğini söylüyorlar açlık hissinin öyle okudum ben de 🌸 işe gitmeden atcaz ağzımıza artık bi şeyler. Ben 40 dk yol gidiyorum bi de açlıktan bayilcak gibi oluyorum varınca 🙄
Nissyoo Arkadaşlar gebeliğin ilk haftalarında alttan muayene edilmesi kötü mü acaba alttan muayene edildiginde kese çok net görünüyor üstten bakınca zor görüyor doktor acaba alttan bakılması sakıncalımıdır
nununundunyasi Nissyoo bunu ben de merak ediyorum o yüzden olumsuz bakıyorum bu duruma tahminimce bebeğe zararı olabilir düşüncesi yahut annenin kendini kasıp istemeden olumsuz bi durum meydana getirmesi olabilir
Tugcecimbisn Nissyoo sağlıkçıyım hiçbir zararı yok diyebiliriz ben şüphede kalırsam özellikle vajinal muayene rica ediyorum çünkü daha doğru sonuç veriyor
Eylul5961 Nissyoo alttan muayeneyi zaten bir kere yapiyorlar o da ilk zamanlar görünsün diye ve çok ileri gitmiyor yani zararli olsa doktorlar yapmazdi heralde bende ilk hamileligimde yaptırmıştım keseyi gormek icin
Durux nununundunyasi bana alttan baktı direkt doktorum herhangi bi şey demedi ben de sormadım. Sorun olacağını düşünmedim
nununundunyasi Durux sorun teşkil etseydi doktorun bu muayene yöntemine basvurmazdi canım bizimkisi tahmin sadece 🥰
ilydsydm-98 Papatyaa2 ben de 5+6 kese göründü geçen hafta kalp atışı için de 11 Mart dedi sizin kaç dedi
nununundunyasi miamia1 bende sabahları bi tık mide bulantısı oluyor aç olduğum için de olabilir emin değilim bir de şişkinlik ve gaz oluştu ben de ya 🙄
ilydsydm-98 Bende mide bulantısı yok 5+6yım. Aşırı iştah hali, uykudan ziyade halsizlik yorgunluk hali var. Göğüste hassasiyet çok olmamakla birlikte biraz ağrı. Ve aşırı salya. Ağzımda sürekli tükürük birikiyor
nununundunyasi ilydsydm-98 oh yiyebildigini ye canım 🙏🏻 ağızda tükürük birikmesini ilk defa duyuyorum ama vücut salgıları genel olarak artıyor bu da onun yancısı olabilir ☺️
nununundunyasi Arya10 durumlar nedir kuşum burda birlikte ilerleyelim istedim. Direk post açınca bir iki kişi bakıyor çünkü