Gizemnur17 Cnnsss 14 nisan benimde şuan 34+0 haftalığız 🌸🥹 Sezeryan mı normal mi bişi demedi henüz doktor pozisyonu şuan için normal duruma uygun değil ama dönebilir diyor bekliyoruz bakalım 🍀🥹
Melos9 Cnnsss 15 nisan bayramda gelmek isteyecek diye çok korkuyorum 😂😂 az kaldı zaman daralıyor heyecan git gide artıyor bakalım sağlıkla gelsinler 🌸
170420 Cnnsss 10nisan görünüyor uygulamada kız çocuğu fazla durmaz dyorlar bakalım hayırlısıyla nezmn gelicek
Cnnsss 170420 hiçte kız çocuğunun erken geldigin3 inanmıyorum ya bizimde cinsiyet kiz ama cevremde kız doğuran herkes 41de zorla doğurdu yani🤣
Cnnsss Haticedgn33 benimde adet tarihine göre 19 Nisan ama bana özelde doktorun dediği bu şekilde giderse sezeryan olur ve 39-40 haftayı beklemeyin dedi Şu an 33+2 ☺️
elidaa Guzelanne3435 erkek diyolarda benim içimden hala kız geciyo doguracam nerdeyse hala net degilim
Yaseminn2345 Benim de normal için 6 Nisan. Bebeğim önden gidiyor da doktor daha sezaryen demedi ama böyle giderse der mi bilmiyorum. Of ben kendim 4.5 kilo doğmuşum ne yapayım 😂 normal doğmuşum bu arada.