Aybike042024 Cnnsss benimde uygulamaya göre 19 Nisan fakat sezeryan olacağım için 8-9 Nisan inşallah ☺️
fundatlas Cnnsss kaç haftalık oldunuz bebeğiniz kaç kilo merak ettim Benimkide biraz iri ama doktor sezeryan demedi daha
Cnnsss fundatlas tam 33 haftalik olduk cuma gunu,doktor kontrolum vardi 2400 kg dedi bebegim için ve böyle giderse sezeryan olur dedi anlam veremedim ya normal doğumu 4 kg yapan da var
Aysegul1805 asennaa benim de 10 nisan gözüküyor ama doktorum bayramı beklemez dedi bakalım artık ne zaman gelirse
Yaseminn2345 Aysegul1805 neye göre yorum yaptı acaba doktor? Önden gidiyor falan diye mi? Benimki de önden gidiyor ama doktor bir şey demedi.
Aysegul1805 Yaseminn2345 yok önden gitmiyor kasılmalarım var bir süredir. Bebekte kanalda muhtemelen o yüzden demiştir
Buby Cnnsss 59 ile hamile kaldım şuan 70 kiloyum bebek 3.600 geçerse direk sezeryan zaten ki tahminimiz bebek 4-4.5 kg doğucak gibi eşim 4.500 doğmuş bebenin öyle olmasını yadırgamıyorum 😁😁😁😁😂
nurcan05 11 Nisan benimde uygulamaya göre daha doktorum bir şey demedi bebek doğum pozisyonunu almış normal doğum istiyorum ama bakalım
fundatlas Cnnsss ya benim de 32de 2100dü biraz iri dedi ama sezeryan demedi daha bende iri bebeği normal doğurmaktan korkuyorum babası da koca kafalıymış kaynanam zor çıkarmış 😂 sezeryane daha yatkınım o yüzden hakkımızda hayırlısı