Deletedmom_72 Ezel16 inşallah ben şalgamdan nefret ederim ama kahvaltıda bile içtim bakalım cinsiyettimiz ne
Ezel16 Deletedmom_72 Bende merakla bekliyorum 🤗 Benimde normalde aklıma şalgam gelmez sabahın 6 da şalgam diye uyandım 🤣 Yurtdışındayım Allah’tan Türk restoranlarında bulabildik 🙈
Ezel16 Deletedmom_72 Bulantın var mı canım benim erken başladı ve halen devam ediyor gece gündüz bulantı içindeyim öğürme.. İlaç bile kar etmiyor umarım 3 ayda geçer diye umut ediyorum az kaldı ..
Ezel16 Rabia6606 Valla canım donuk falan ne bulursam artık bulup yiyeceğim 🤣 Mevsimi gelince de artık poşet poşet alıp taşırım 🤣 Şuanda bir ağaç erik olsa ağacı yiyeceğim 😇 Cinsiyet belli değil ..
Rabia6606 Ezel16 ahahaha bende aynı sekildeyim rüyamda gördüm ve kalktığımda ağzım sulanmıştı yediğimi o kadar hissetmiştim yani 😅🤭 ama daha önce dönük meyve yedim hiç sevmemistim . O yüzden yemeyecegim şeye boşa para vermek istemem 🤦
Ezel16 Deletedmom_72 Bu bulantılar umarım geçici bir dönemdir geçer 🥺 Kilo veriyorum sulu yemek görmek istemiyorum… Sıvı el sabunundan bile midem bulanıyor 🤣 Normal sabun kullanıyorum 🙈
Deletedmom_72 Ezel16 bende kilo verdim zaten fazlam vardı biraz iyi oldu inşallah tez zamanda geçer canım 🤭