rich_mom tugcesakzci sabah 5 te namaza kalkıp cevizli üzümlü kek kokusu almistim iki üç gün geçmesini bekledim diyetteydim gecmedi , sonra kardeşim sinir olup yaptı yedirdi🤣
Dolphin16 @“tugcesakzci”#p31688139aşermek değilde beslenme şeklim mide bulantılarımdan dolayı zeytin , peynir , patates püresi sonra canım hep haşlanmış konserve bamya çekmişti 🙄 bide çilekli yoğurt kokuyordu her yer eşim almıştı 🤣
Hulo2105 tugcesakzci bayadır erik aş eriyorum. Çokta bayılmam ama bu gün resmen ağzımın suyu aktı. Eşim manav manav geziyor umarım bulmuştur😂
Berivankndmr Yeşil erik aşerdim ve hala da canım çok çekiyor bulamadık 30+3 olduk doğuracam daha erik yemedim 😂😂🙄🙄
iremcetinipek Aşerdiğinizi nasıl anlıyorsunuz ya? Ben Şuan 12+6yım hiç bulanma aşerme yok. Bi ara kocamı öpünce kusacak gibi oluyordum ama uzun sürmedi 1 hafta falan … Bi kerede ıspanak görünce “ yapamda yiyem “ demiştim o kadar
Hulo2105 iremcetinipek ben eriğin 1-2 resmini gördüm ağzım sulandı. Hiç böyle olmamıştı. Eşim bulmuş akşam getirdi şöyle söyliyim ısırdım ya sanki dünyanın en güzel meyvesini yedim. Bal börek gelse önüme yemezdim öyle. 6 tane almış nefes almadan yedim😂
Drysoz Aşerenlere maşallah çok güzel şeyler okudum 🥲🧿 19+1den selamlar daha 2 3 gündür mide bulantım azaldı. Canım sadece doymak istiyor kfkf hiçbir şeyi keyifle yiyemiyorum da şu olsa da yesem diyemiyorum da dkkf ama çok garip bi şey yaşıyorum. Hayatta yemem dediğim şeyleri yiyesim geliyor. Enn sevdiğim yemekleri görmek bile istemiyorum çok garip
EceSB Haftadayım. Şu güne kadar sadece Halley aşerdim 😂 Maç izlerken Fenerbahçenin formasında gördüm gece gece. Nasıl canım istiyor, resmen kokusu burnuma geliyor, içindeki beyaz kısmın tadı ağzımda. Söyledik, geldi. 3 tane bir çırpıda yedim. Sonra midem bulandı, gerisi pek iyi değil 😅
iremaskin tugcesakzci ilk tatlı mandalina asermistim ama zaten kış ayı olduğu için zorlanmadık epey bi mandalina ile hayatıma devam ettim bulantilarda bile sadece mandalina cinsiyetimiz erkek🥹
Ask1907FB tugcesakzci erik oda mevsimiydi ikinci gebeliğimde de fıstıklı baklava ve muzlu çilekli pasta ☺☺çorba börek 🤣
Ask1907FB tugcesakzci kola ve portakal da çok canım çekmişti halaa kola istiyorum sürekli ama almak da istemiyorum