metemom_ tugcesakzci en gariplerinden biriyle ben geldim yemlik otu aşermiştim sadece baharda bulunuyor sağolsun abim arkadaşlarıyla çıkıp bulmuş yarın yemeye gidecem 🥲
deryaa_milena tugcesakzci kuru patlıcan dolması, Çiğköfte, simit aşerdim onları yedim de çağla ve erik istiyor canım çıksın diye bekliyorum hiçbir yerde yok 😀
-Melek tugcesakzci ben ilk hamileliginde yağlı pideli köfte İskender aserdim neredeyse aglayacaktim ben birde yağlı sevmem simdikinde daha bir şey asermedim yeniyiz daha ondandır
Gaye1402_ tugcesakzci beni sadece Ankaralılar anlar Aspava çekti canım bakın belirtiyorum aspava menüsünden bişeyler değil direk aspava 🤣🤣🤣🤣
Tazeanne68 Aysegul58 ayy benimde karpuz istemişti ilk canım bulamadık şansıma ekimde eşimin iş yerinde birinin bahçesinde çekirdekten çıkmış onlar vermişti Allah razı olsun
Rabia6606 tugcesakzci ilk hamileligimde kiraz asermistim mevsimi değildi ama eşim bulmuştu donuktu hoşuma gitmesede beni tatmin etmişti . İkinci hamileliğimde birşey asermedim üçüncü hamileliğimde erik aserdim . Yine donuk olacağı için aldırmadım.🙄😏
Rabia6606 Ezel16 bende eriği bekliyorum donuk oluyor mevsiminde olmayan meyveler oda hiç hoş olmuyor . Sizin bebisinizin cinsiyeti nedir?
Ezel16 Rabia6606 Valla canım donuk falan ne bulursam artık bulup yiyeceğim 🤣 Mevsimi gelince de artık poşet poşet alıp taşırım 🤣 Şuanda bir ağaç erik olsa ağacı yiyeceğim 😇 Cinsiyet belli değil ..
Canan-06 tugcesakzci ilk hamileliğimde hiç aşermedim 14 haftalık hamileyim karpuz aşerdim 😂şükür vardı da kolay buldu eşim
tugce_snygt42 tugcesakzci asla ayva yemeyen biri olarak ilk aserdigim şey ayvaydi ve 2 tane yedim sabah kalkar kalkmaz inanılmazdı şimdi koyun önüme yiyemem😆
Deletedmom_72 Ezel16 inşallah ben şalgamdan nefret ederim ama kahvaltıda bile içtim bakalım cinsiyettimiz ne