serap123- Anneyimbennnr aynen benimde arkadaşıma down sendromlu dediler ama çocuk gayet normal aslında bn de pek yaptırma taraftarı değilim ama eşim istıyor boşu boşuna insanın kafası karışıyor
Anneyimbennnr serap123- yani yaşınız 30 üstü değilse doktorunuz bir sorun görmüyorsa vitaminlerinizi alıyorsanız herşey yolundaysa bence yaptırmayın boşuna geliyor bana biraz
Linakiz1903 Merhabalar 🙏🏻 Bende kapaklı Bahçelievler deyim, irmete gidiyorum bende detaylı ultrason fiyatını soramadım henüz ne kadar acaba ?
ikiprensannesi___ serap123- serap123- 32 yaşında komşum 4 ay önce doğurdu ikili testten başka bir şey yapmadı
Anneyimbennnr serap123- evet çok pahalı imkanınız varsa edirneye felan gidin derim birde silivride var perinatoloji 🙃
serap123- HandeeC bnde randevu aldım nasıl memnun kaldınız mı doktordan nelere bakıyo bnm bi arkadaş istabulda yaptırdı da ordakı doktor annenın de organlarına bakmiş bebeğede bakmış sizinki nasıl geçti acaba sadece bebeğe mi baktı bnde sizin gittiğinize gideceğim 🤗
Anneyimbennnr HandeeC 28. Haftadan sonra gidebiliyosunuz 4 gün sürüyo haftaiçi 0 282 736 80 00 Arayıp 6398 tuşlayın gizem ebe kayıt alıyor şiddetle tavsiye ederim gidin arkadaşlar
HandeeC serap123- bı erkek doktor vardı bebeğin tüm organlarına bakıyor yaklaşık yarım saat sürüyor ben memnun kaldım tüm organlarını inceledi doktor bey. Benimde karına giden damarlara baktı. Güzel geçti şükür inşallah Sizinde iyi geçer 😊