İrmette randevular dolduğu için optimedde yaptıracağım

serap123- ya ben yaptırmadım çünkü tekirdağda yok biliyosunuzdur açıkcası okadar para vermekte istemedim tabi her hamilelik farklı ama benim eltim yaptırmış doktor demişki bebeğin bir kulağı yok
Bütün hamileliği boyunca üzülmüş stres yapmış doğduğunda ilk sorduğu şey kulağı varmı
Gülmüşler yine aynı şekilde başka bi arkadaşımdada olmuştu saçma sapan şeyler söyleyip sağlıklı bebekler için üzülüyoruz
Yaptırmadım herşey Allahtan ne diyim🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

Anneyimbennnr aynen benimde arkadaşıma down sendromlu dediler ama çocuk gayet normal aslında bn de pek yaptırma taraftarı değilim ama eşim istıyor boşu boşuna insanın kafası karışıyor

Merhabalar 🙏🏻 Bende kapaklı Bahçelievler deyim, irmete gidiyorum bende detaylı ultrason fiyatını soramadım henüz ne kadar acaba ?

serap123- yani yaşınız 30 üstü değilse doktorunuz bir sorun görmüyorsa vitaminlerinizi alıyorsanız herşey yolundaysa bence yaptırmayın boşuna geliyor bana biraz

serap123- evet çok pahalı imkanınız varsa edirneye felan gidin derim birde silivride var perinatoloji 🙃

Bende kapaklı da oturuyorum daha geçen hafta gittim detaylı için irmette yaptirdim

HandeeC 28. Haftadan sonra gidebiliyosunuz 4 gün sürüyo haftaiçi
              0 282 736 80 00 Arayıp 6398 tuşlayın gizem ebe kayıt alıyor şiddetle tavsiye ederim gidin arkadaşlar