Arkadaslar arada sizinde idrariniz koyu turuncu oluyomu gun icinde deil ama geceleri kalktimda arada oyle oluyor yasayan varmi
Gebelikte idrarda koyulasma
Gyulche bol su içmelisin sütü az tüketince öyle olur
eylul_asil tmm tesekurler gun icinde deil ama geceleri arda oluyor kalktimda rengi oyle hatta bazen sirt ustu yatim icin diyorum
Alynq bende oyle oldunu dusunuyorum ama benim sari deil turuncu genelde nette baktim cok susuz kaldi icin yaziyor ama iyice arastirdiktan sonra korkutucu seylerde yaziyor doktorum herseye normal dedi icin ve bu sali kontrolum yazmadim gozlemlemek.icin ama.gitimde soyliyicam ari izindeler ben cou seyi burdan ogreniyorum bu sayfalar cok iyi counlukla dedim gibi normal deniliyor ama burda bana biri bunu yap dedinde yaptimda normal.olmadini goruyorum yani burda ogreniyorum
Gyulche gün içinde içtiğimiz su vücuttan atılıyor geceye de vücut susuz giriyor ondan olabilir canım ben gün içinde de sık sık lavaboya çıkan biriyim gün içinde idrarım beyaza yakın açık sarı ama gece kalktığımda ya da sabah erkenden lavaboya çıktığımda idrarım koyu oluyor gece vücut susuz kalıyor ondandır yani
Gyulche Bulgaristan da mı yaşıyor sunuz ? Benimde sabah kalınca koyu
Gyulche benimde öyle sanırım . Siz söyleyince dikkat ettim . Çok da su içiyorum ama neden öyle anlamadım. İlaçları da kestim . Karaciğer değerlerim yüksek ondan mi acaba
Benimde ilk baştan beri öyle kaç defa idrar tahlili yaptık idrar kültürü yaptık hepsi temiz günde de 3-4 lt arası su içiyorum doktorum vitaminlerden ve hormonlardan olabilir demişti
Gyulche tahlilde çıktı