Arkadaslar arada sizinde idrariniz koyu turuncu oluyomu gun icinde deil ama geceleri kalktimda arada oyle oluyor yasayan varmi

eylul_asil tmm tesekurler gun icinde deil ama geceleri arda oluyor kalktimda rengi oyle hatta bazen sirt ustu yatim icin diyorum

Gyulche eğer idrarsiniz koyuysa bu az su tükettiğiniz anlamina geliyor ben idrarimdan anliyorum yeterli su içip içmediğimi

Gyulche gün içinde benim beyaza yakın ama gece veya sabaha karşı kalktığıma koyu sarı oluyor çünkü vucutta gece boyu su bittiği için öyle oluyor kaç kez gözlemledim bunu normal bence

Kdjhjhhj pek kokusu yok iste turuncu rengi bol su ictimde duzeldi acildi rengi doktor kontrolune gitimde mutlaka soyliyicam ben bulgaristanliyim burda hersey normal anlayamafim giti

Alynq bende oyle oldunu dusunuyorum ama benim sari deil turuncu genelde nette baktim cok susuz kaldi icin yaziyor ama iyice arastirdiktan sonra korkutucu seylerde yaziyor doktorum herseye normal dedi icin ve bu sali kontrolum yazmadim gozlemlemek.icin ama.gitimde soyliyicam ari izindeler ben cou seyi burdan ogreniyorum bu sayfalar cok iyi counlukla dedim gibi normal deniliyor ama burda bana biri bunu yap dedinde yaptimda normal.olmadini goruyorum yani burda ogreniyorum

Gyulche gün içinde içtiğimiz su vücuttan atılıyor geceye de vücut susuz giriyor ondan olabilir canım ben gün içinde de sık sık lavaboya çıkan biriyim gün içinde idrarım beyaza yakın açık sarı ama gece kalktığımda ya da sabah erkenden lavaboya çıktığımda idrarım koyu oluyor gece vücut susuz kalıyor ondandır yani

Alynq heralde cani. Hep.deil arada oluyor boyle bazen sirt ustu yatiyorum.ondanmi diyorum sizinde turuncumu oluyor acaba

Gyulche tupturuncu değil koyu sarı oluyor genelde bir de gündüze göre daha kokulu oluyor

Alynq anladim benim biraz turunculu ilk firsatta doktoruma soyliyocam bakalim bu gun baya su ictim da acik ti rengi

Gyulche benimde öyle sanırım . Siz söyleyince dikkat ettim . Çok da su içiyorum ama neden öyle anlamadım. İlaçları da kestim . Karaciğer değerlerim yüksek ondan mi acaba

gizbirhil olabklir ama.benim yalniz sabahlari gun icinde oyle deil aslinda suyu tuketim icin ve surekli deildi aslinda

Benimde ilk baştan beri öyle kaç defa idrar tahlili yaptık idrar kültürü yaptık hepsi temiz günde de 3-4 lt arası su içiyorum doktorum vitaminlerden ve hormonlardan olabilir demişti