Dilaralemdar Seydanuurr4 Yaaa🥹 hadi güzel haberlerle inşallah Allahım güzel sonuclar çıkar bende yarın kan vericem tekrardan bakalım artmış mı diye🥹 İnşallah güzel haberlerle gelelim buraya, yazz bizedee🥹🥹🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Babymom-s Seydanuurr4 canım 😐çok kişiyle yazışınca kafam karıştı hatırlayamadım yukarda paylaştığın testi sen adetten önce mi yapmıştın Daha güzel bir zamanda olacaktır sağlıkla güzellikle olacaktır allah en güzel zamanda nasip etsin inşallah
Yumicupi Seydanuurr4 Kubra001111 😔 Rabbim bu süreçte sabır versin, gönül ferahlığı versin en sonunda da evlat versin inşallah kızçelerim 😔 💙
Dilaralemdar Günaydıın canlarımm☀️☀️ Allahım doğru zamanda hayırlısıyla kolaylığıyla sağlıkla nasip edicektir birtanem, şimdi bu ay için tutunması için dua edelim🙏🏻 İnşallah tez zamanda sizinde güzel haberlerinizi alırız dualarım sizinle🙏🏻🙏🏻🥹❣️Seydanuurr4 Kubra001111 Ozlem3737
Yumicupi Benim de regle son beş bu sabah da tertemiz bir negatif 😶 insan her şeye alışıyormuş gerçekten, olmadı diye düşünüyorum bu ay da ne bilim sanki olsa anlarmışım gibi geliyor 😅
hera-daisy Yumicupi benım de ağrılarım vardı kesildi vebat 11 pazartesi regl günüm bende az önce test yaptım prodoctor benımde negatif hayali hayalet bişi yok
Ozlem3737 elvangnc benim kırmızı akıntım geldi dün akşam büyük ihtimalle hasta oldum. Dün sabah yapmıştım bi çizgi çıktı sonradan kayboldu kontrol çizgisiymiş
elvangnc Ozlem3737 yok kuzum bende hc ckmadi bide benm yumurtmalam net 29-01- ama 2dede devam ediyi gbiydi Neyse 2si catlama olsa test icin erkenmi davrandm?