Alset Dilaralemdar canım ben kasımda 6 haftalık düşük yapmıştım onda da çok ağrı olmuşdu yarın vericem kan bakalım
Dilaralemdar Alset Yaaa Rabbim daha yaşatmasın bebeğim, benimde öylee🥹🥹 Bu sefer sağlıklııı bebiş sağlıklı hamilelikk olur inşallah biziim içiinn🙏🏻🙏🏻❣️❣️❣️
Dilaralemdar Alset Benim bugün sağ tarafım ağrıdı aşkım böyle batma gibi ara ara geldi korktum bende ama 3 haftalık olduğu için yerleşme ağrısı olabilir diye temenni ettim kendimi🥹 inşallah öyledir tutunuyodur..🙏🏻🙏🏻🥹🥹 Senin nasıl birtanem çok mu ağrın var dayanılmıcak gibi mi🥹
Alset Dilaralemdar adet ağrısı gibi oluyor belim çok şidetli oldu keçdi çok oturunca ayakta çok olunca daha çok ağrıyo
Dilaralemdar Alset İnşallah hamile olduğun için ağrıyodur birtanem yat dinlen biraz, dualarım seninle🙏🏻🙏🏻🥹🥹❤️❤️
Dilaralemdar Alset Yaaa yerim senii🥹 Sizde bana iyi geldiniz moral oldunuz iyiki böyle beraber denk geldik🥹 Amiin inşallahh Rabbim hepimize evlatlarımızı kucağımıza almayı, sağlıkla hayırla evlat sahibi olmayı nasip etsin🥹🥹❣️❣️❣️
Ozlem3737 Sanırım Regli oldum kızlar bat 10 ama bu ay bebiş gelmek istemedi sanırım. Bi daha bu ay kadar uğraşmayacağım
Dilaralemdar Ozlem3737 Olsun birtanem, Rabbim hayırlı, doğru zamanda sağlıkla doğacağı zamanda vericektir hiç üzülme çiçeğim🌱🍀🥹❤️