elvangnc Ozlem3737 bende ckkaaydi hastanedeydim suan😂 kanamam nasl tam adet gibimk ve adetten oncemi yaptn testi
Dilaralemdar Günaydıın canlarımm☀️☀️ Allahım doğru zamanda hayırlısıyla kolaylığıyla sağlıkla nasip edicektir birtanem, şimdi bu ay için tutunması için dua edelim🙏🏻 İnşallah tez zamanda sizinde güzel haberlerinizi alırız dualarım sizinle🙏🏻🙏🏻🥹❣️Seydanuurr4 Kubra001111 Ozlem3737
Ozlem3737 elvangnc sabah yaptım akşam hasta oldum çok az geldi sonra bi daha gelmedi ama sökülecek gibi hissediyorum bekliyorum öyle
Yumicupi Kubra001111 balım seni çok iyi anlıyorum her ay ben de emin ol aynıyım ve bir de hep peş peşe arkadaşlarımın hamilelik haberleri doğumu falan oldu daha dün yine birinin öğrendim onlar adına mutlu oluyorum ama kendi adıma hüznüm daha da artıyor. Birkaç ay daha deneyip ara veririm diye düşünmeye başladım artık. Yoksa gittikçe daha yıpratıcı olmaya başlıyor
hera-daisy Yumicupi benım de ağrılarım vardı kesildi vebat 11 pazartesi regl günüm bende az önce test yaptım prodoctor benımde negatif hayali hayalet bişi yok
Kubra001111 Dilaralemdar inşallah canım bebeğin seninle olsun sağlıkla zamaninda kucağına al. Darısı bizlere de nasip olsun
xpapatya Merhaba, Bebek zıbınları üzerine istenilen tasarım ve baskı hizmeti alabileceğiniz bir firma açtım☺️ ‘’Aras Baskı Evi ‘’ firmamızın ismi Instgrm da bir çok modelimiz var☺️ Ben de yeni anneyim ve ürünlerimiz %100 pamuk 🦋
Sevdabrs @ kizlar dayanamadim sabah yaptim:) silik cizgiyi bende gordum :) @Dilaralemdar @Yumicupi
Dilaralemdar Sevdabrs Çoook güzeeel🙈 Ben burdayııımm anne diyooo🥹🥹 Allahıımm tebrik ederim aşkıım bence bugün kan ver😇😇
Sevdabrs Dilaralemdar ay evet var galibacok sukur insallah guzelce artar degerlerim pazartesi gidicem canim doktoruma randevu aldim :) pazartesi gel dedi diger bekleyen arkadaslarimada nasib olsun bu grup dolsun insallah