Anneyimbennnr bana da fertamir toz verdi demir için. bide ekstra d vitamini ilacı kullanıyorum haftada 2 kez 1 kapsül olacak sekilde. vitamine karar veremedim.

Derinmom bende kullanıyorumm evet bencee kilo yapıyor kız bende diyorum neden kilo alıyorum😔 cok kilo aldım hiç aklıma vitamın gelmedi

Derinmom 5. Haftada doktorum elenetal verdi. 14. Haftada bıraktım demir ve d vitaminine geçtik. Elenetalin tadı ve kokusu beni çok zorladı. Yani her içtiğimde midem kalktı kusar gibi oldum benim için çok zordu neyse ki kurtuldum.

Ben hamileliğimin başından beri elenatal kullanıyorum 1 inş bitirdim 2 sini bitiricem az kaldı devlete giderken doktorum 3 üne devam etmemi söylemişti ama özele geçince doktorum 3 doğumdan sonra 2 bitince tekrar al ve tekrar 2 ye devam et bu şekilde gidicez dedi kokusu evet var ama ilaç yani okşayıp sevip içilmiyo nefes almadan yut bitsin gitsin ayrıca içinde birçok minarel vitamin vs var gerçekten etkili olduğunu hatta alıştığımı düşünüyorum bi gün yemeyince iştahım azalmıyo ama nasıl söyliyim 4 saat aç kalıp akşam yemeğini bekleyeyim yapbiliyorum içince öyle değil 2 saatte vir ağzıma bir şey koyma isteği oluyor

Hulo2105 çok fazla mı kötü kokusu tadı , yoksa sizinnmide bulantılarınız mı vardı normalde.

ngksu peki. çok fazla kilo yaptığını hissettiniz mi ? vitaminin sizde ? bazı vitaminler gereksiz kilo yapabiliyormus sanırım

Derinmom yok hayır hatta b12 im iğne kullanmam gerektiği kadar düşük mesela şuan d vitaminimle birlikte 1 kilo anca aldırmıştır en başımdan beri anırmal artış olmadı azalma da olmadı b12 elemataldan kaynaklı değil siye düşünşyorum olsa domtor bitince yenisine başl demezdi sanırım

Derinmom bende hamilelik öncesinde basladim elenatal1 e simdi artik 2sine gecdik icinde bir cok vitamin vs oldugu icin yanina ek ilac da vermiyorlar iyi oluyor. Balik uahi ayrica verilenleri gordum oyle olmakdansa bir ilac tum hersey icinde daha iyi .

8 gün sonra