Haticebubekir0 35+1 bizimde herşey yolunda giderse 38. Haftada alırım dedi doktor planlı sezeryan olacak.bu aralar ellerim cok kötü uyuşuyor kaşık tutmakta bile zorlanıyorum
Faide2147 07sudeeee bizde 37+3 olduk 15 18 Mart görünüyor doğum bakalım ne zaman gelmek isterse artık🥳🤩
Kerimedemir 07sudeeee 37 +2olduk normal doğum bekliyoruz beyefendiyi mide yanması en büyük sorunum 🥲😢 ve kasik ağrım çok aşırı baskı hissediyorum aşağıya ilk doğumumi 41 de yaptım çok beklemeye tahammülüm yok bunda🥲🥲
Alibaran 36+5 benimki 3 gün önce gittik nst de sancım göründü bakalım ne zaman bu hayata gözlerini açmak isticek minik danam bu arada bebeğim ters heralde dönmez bu haftadan sonra belki gün verebiliri doktırum
Rumeysa-Tok Rvzaa bende 4 ünde doğum yapacağım Rabbim yardımcımız olsun hepimizin bebeklerimizi hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Rumeysa-Tok 07sudeeee 4 mart’ta doğum yapacağım🕊 sezeryan 6:30′da yatış yapılcak hastaneye çok heyecanlıyım stresli korkuda var gün yaklaştıkça karmaşık duygular içindeyim
Lnxirem Rumeysa-Tok pazartesi benim de heycan başladı iyice. Yarın çantamı tekrar kontrol edip arabaya koyacağım ☺️
Ozlem-200 07sudeeee aaa aynı haftadayiz benimde 36+6 haftaya cuma kontrolümüz var 2 hafta sonra alalım demişti pazartesi günü bakalım hangi güne verecek tarihi çok heyecanlıyım kavuşmaya çok az kaldı 💙🥰
Seymapolat 07sudeeee mide şişkinliği çok fazla oluyor son 16 gün 37+5 inşallah 38’de gelir ya çok korkuyorum ve çok heyecanlıyım