36+5 den bizdende selamlar normal olacak artık nezaman gelmek isterse kilo ve boyunuz nedir

07sudeeee bizim de 14 Mart tıp bayramında doğsun dedi doktorumuzzz 😍😍 biz de şu an 36+3 üz

07sudeeee 36 haftaligim 2 gündür tansiyondan dolayı hastanede yatıyorum. Tansiyondan kaynaklı erken alma durumu olmazsa 18 martta sezeryan günü verdiler. Son haftalar iyice stresli olmaya başladı benim icin😔

07sudeeee 39+5 iz normal gününde gelirse 2 Mart doğum tarihimiz bakalım gelecek mi minik adamım 😍🤭

07sudeeee 36+3 olduk bizde normal doğum olacak 25 Mart bekliyor erken olursa daha güzel olur inşallah 15 martta doğar 15 Mart evlilik yıl dönümümüz prensesim o gün doğsun 😅

07sudeeee valla şu an baya sırtım ağrıyor 🥲. Biz 35+1 martın sonu gibi kısmetse doğum olacak biraz heyecanlıyım ilk doğumum

07sudeeee 35+6 bi iki gundur karin agrim var asiri olmasada martin sonu dogum gozukuyor ama nornal olacagi icin kesin tarih yok hayirlisiyla saglicakla kavusalim insllh❣️

Fatma_armutcu benim de 6sında sezeryan günüm, 38+0 bugün normalde 14 Mart gözüküyordu ama Kordon anomalisi olduğu için sezeryana karar verildi. Sizinkinin cinsiyeti ne?🥰

Bende 35+3
      Mart sonu dedi doktor inşallah o zamana kadar bekler prenses:) kasıklarım sancılanıyor ara ara korkuyorum hiç hazır değilim

07sudeeee 18 marta aldık biz de nasipse inşallh,36+2 olduk bugün kontroldeydik,sağlıklı doğumlar herkese😇