Yazgan1 Lina- 30+6 bizimdeee aynıyız 🥹 odasını eşyalarını hastane çantanızı falan hazırladınız mı acaba
Betren Asiri sekilde karnim sertlesiyo ve kasilmalarim oluyo nst de sancida cikmadi sizlerde de oluyor mu 26+6 yim
seydd25 Betren Bebek büyüdüğü için kasılmaların ara ara olması normal diye biliyorum gönlünüzü ferah tutun ama doktorunuza yinede bir danışın içinizin rahat etmesi için 😌
merve_3807 Betren bende 29 haftalık oldum rahimde ağrılar oluyordu sertleşme falan da vardı sancı çıkmadı ve doktorum normal artık büyüyor ağırlaşıyor ve doğuma hazırlanıyor vücut dedi
SakinaG Betren 29+5 ayni durumdayim( bilgisayar onu calisiyorum cok oturuyorum acaba ondan mi diyorum( siz de cok oturuyorumusunuz? nste girmedim ama, 2 gun sonra kontrolum var acaba doktor sokar mi😓
seydd25 Momseyda Sağlıkla alın kucağınıza 🫶 mesela eslem ismini severim bu aralar kulağa hoş geliyor bence 🤭
Betren seydd25 yatış verdi ama yanımda kimse yok uzak bi şehirdeyim eşimde nöbete gidiyo geri eve geldiim dinleniyorum magnezyum başlandı umarım azalır sancim yok şükür ama günlük hayatimi cok etkiliyo kasilmalar
seydd25 @"Myrtle Myrtle doğum sonrası bebeği kucağına alacağın anı düşün ve anında enerjin yükselsin 😍😅
seydd25 maviiiss Aaa 1 gün varmış aramızda 😅 bende bir ara öyle hissediyordum ama sonrasında geçti bazen öyle olabiliyor normal diye biliyorum ama için rahat etmicekse doktoruna bir danış 😌
Momseyda maviiiss bnde de öyle hareketliyseniz uyuyor genelde endişe etmeyin siz dinlenirken hareket edermiş , olmadı şeker çikolata atın bi parça ağzınıza deneyin :)