İstemeyerek kapalı olmak ne kadar doğru bilmiyorum. Dışarı çıkarken sürekli kendime kızıyorum özenmeseydim böyle olmazdı erken evden çıkmasaydım böyle olmaDı vesaire vesaire
Lütfen yadırgamadan önerinizi belirtin (türban)
Happy47 eşin namaz kılıyor mu acaba ? Kadınlara niye karışırlar böyle anlamıyorum sırf kıskançlıktan. İstemeye istemeye onun zoruyla yaptığın için sevabına nail olur musun bilmiyorum Allah yardımcın olsun ama bence kendi isteğine göre davranmalısn
Bence türbanın maddi ve manevi yönden olumlu durumlarını düşünerek açılmayın derim.ben açık biriyim açık giyinmem ama kapanmayı düşünüyorum Allah nasip ederse.türban Allah katında zorunlu olmasının dışında bence büyük rahatlık tak çık inanın açık olmak o kadar sıkıntı ki.bu dünyada bu kadar sapık varken de kapalılık en iyisi.bence bir daha düşünün derim
Minigiim-vebenn52 eşim namaz kılıyor dinine bağlı ama bana diyor ben seni zorlamadım kapan demedim kendin kapandın açılmana müsade etmiyorum ailem ne der neden açıldın vesaire
Gzde_defne işte öyle değil tak çık kesinlikle değil bende öyle düşündüğüm için kapandım zaten ama o kadar zor ki
Happy47
Ya birşey diyicem belkide linc yiyicem ama lütfen artık şu tesettur turban bunları oyuncak etmeyelim.Ben kendi istegimle tesetture geçtim şükür yıllardır takiyorum.Rahatlik olur diye takiyorsunuz sonra sıkılıp bir bahane bulup çıkarıp atiyorsunuz.Insan hicmi kararının arkasında durmaz ya.Her defa böyle postlar goruyorum.Buraya yazip duymak istediginiz cevap hep şu "Kendi hayatın sen bilirsin istersen tak istersen takma"bunu duyup evet evet doğru benim hayatım diyorsunuz.Tabikide sizin hayatınız sizin günahınızı ne yaparsaniz yapin.Allah görüyor biliyor.Bizlerin cezasınıda sevabinida o vericek.Ama ani karar almayalim lütfen.Insan tesetture girince bence çok düşünmeli.Ben bunu takiyorun ve ömür boyuda bende olucak.Yapa bilirmiyim diye.Yani bu kadar kolay değil mi?Önune gelen takip takip çıkarıyor.Aslinda dinen takilmasi gerekiyor tabi.Ama işte.Böyle yüce bir şeyi oyuncak etmeyelim lütfen.Allah yardımcınız olsun.
Happy47 kendi kararın saygı duymalı buna. Kendine saygı duydurmalısın bu senden geçiyor erkeklere bırakırsak her şeyi içtiğimiz suya bile karışırlar o yüzden sen kararlı davran her insan yanlış kararlar verebilir bi anlık hevesle kapandım ama olmadı yapamıyorum de bu seninle Allah arasında sonuçta
Happy47 bacım tüm yorumları okudum. Evet eşin karışmamalı bu kul ile Allah arasında olan bir şey. Günahta sevapta senin elbette. Ama madem eşin hiçbir şekilde açılmana izin vermiyor o zaman sende türbanı sevmeye çalış. Mesela kapalı olup çok güzel giyinen insanlar görüyorum bende açığım diyorum ki kapansam böyle giyinirim hem şık hem hanımhanımcık. Yani sende o tarz giyinip kendini türbanlı şekilde sevmeye çalış. Yoksa istemeye istemeye bu şekilde hayat sana zindan olacak. Dediğim gibi elbette kimse karışmamalı ama eşin öyle diyorsa seninde pek yapacak bir şeyin yok gibi görünüyor
Gzde_defne rahatlık diye düşünerek kapanacaksanız büyük hataya düşersiniz rahatlık olmadığını görünce de çok pişman olursunuz hanımefendi gibi, kapanın kapanmayın beni hiç ilgilendirmez ama bu uyarıyı bile bile de yapmasam gönlüm rahat etmez. Katiyen rahatlık değil ucundan kıyısından yakınından bile geçmez rahatlığın hatta tam tersi. Hele ki hamilelikte bol kıyafet ararken veya emzirirken asla değil. O yüzden bence rahatlığını bi kenara koyun diğer sebeplerinize sarılın kapanın🩵
Melodimm başta bende insanları böyle kolay kolay yadırgayıp linçleyeniliyprdum ama insanın o anki hayatı koşullarını da göz önünde bulundurarak konuşmak en mantıklısı olur diye düşünüyorum siz isteyerek düşünerek kimse karışmadan kendi iradenizle kapanmışsınız ne güzel belki bende bir kaç yıl sonra aynı sizin gibi olacaktım ama o anki durumlar bunu gerektiriyordu ne yazık ki
Happy47 bu türban oyuncak mı özendim takayım sıkıldım çıkarayım
Happy47 eğer içinizden gelmiyorsa açılın ailesi bir iki ay konuşur unutulur gidilir bu karar tamamen size ait
ikiprensannesi53 hanımefendi karşınızdaki insanı yargılamadan konuşmayı öğrenseniz keşke zor değil bence
Ne kadar rahat insanı linçleyeniliyprsunuz gerçekten çok şaşırıyorum hayret ediyorum insanın o anki durumunu bilip bilmeden konuşmak ne kadar doğru elbette ki bende biliyorum oyuncak değil elbette biliyorum günah hepsini biliyorum . Türbanı usulüne göre takmayıp türbanlıyım diyen çok kişi var ona da şahsen tğrbanlı demem kusura bakmayın.