• Öneri
  • Lütfen yadırgamadan önerinizi belirtin (türban)

Ne kadar rahat insanı linçleyeniliyprsunuz gerçekten çok şaşırıyorum hayret ediyorum insanın o anki durumunu bilip bilmeden konuşmak ne kadar doğru elbette ki bende biliyorum oyuncak değil elbette biliyorum günah hepsini biliyorum . Türbanı usulüne göre takmayıp türbanlıyım diyen çok kişi var ona da şahsen tğrbanlı demem kusura bakmayın.

YldrmNUR ama türban güzel giyinmek midir çok görüyorum modaya uyup kapanıyorlar ben öyle olmak istemiyordum . Bekarken hep usulüne göre bir gün kapanacağım dedim ama olmadı anlık oldu

Happy47 yok yok cidden zaten şu devirde kapalı kıyafetlerinin de yakaları aşırı geniş yapılıyor en basitinden boynum gözüktü mü boyunluk taktım o indi mi elbise giydim otururken geri kaydım elbise boğazıma yapıştı mı kafayı yiyorum. Hem elbise sıkıyor, hem örtü sıkıyor, hem boyunluk sıkıyor üstüne hala boynum görünüyor. Ya da gözlük kullanıyorum mesela gözlüğümü kızım parmaklıyor çıkarıyor bu sefer bütün saçlarım gözlükle beraber dışarda. Ya da elini atıp çekiyor kafamda örtüyü. Bazen sinir krizi geçiriyorum ciddi manada. Dışarda olduğumuz durumlarda çocukla kocam ilgileniyor o şekilde çözdük. Ben ilgileniyorsam da yanıma geldiğinde hemen alıyor süt dökmüş kedi gibi😅

ikiprensannesi53 hayat kısa hanımefendi yarının garantisini bile vermezken nasıl oluyorda asla pişman olmayacağınız şeyle yapamayacapınızn garantisini vererek konuşuyorsunuz hayret

Zuhalsebu inanın şuanki kapalılara bakıyorum 10 parmağımı geçecek kişi yok düzgün kapalı olan

Hatasız kul yok yaptığına veyahutta yapacağı şeylerde pişmanlık duymayan kişi yok. Hatasızmışsınız gibi konuşmayı nasıl da biliyorsunuz

Happy47 evet tesetturluyum başıma silah dayasalar dahi tesetturumden vazgeçmem evet büyük konuşuyorum ASLA AÇMAM ACILMAM HAYAT KISA EVET O YUZDEN RABBIMIN DEDIGINE UYMAK GEREKIYOR

Happy47 türban güzel giyinmek değildir ona bakarsanız türban kolaylık olsun başımı örtüp dışarı çıkayım demek de değildir. Sadece mevcut durumu kabullenmek için farklı açıdan bakmaya çalışın demek istedim

Happy47 türban dediğimiz Rabbimizin ayeti lütfen bu bilinç ile karar verin. Şu an size kimse açıl ya da kapalı devam et diyemez. Ayrıca eşin karışamaz diyenleri lütfen görmeyin çünkü eş hakkı dediğimiz durum dinimizce çok çok önemli bir konu. Namaz kılın, doğruya yönlendirmesi için Rabbimize dua edin. Hacet namazı kılabilirsiniz, sünnet bir namaz en doğruyu size Allah’ın izniyle gösterir. 🌷

Happy47 canım açıl kocan birsey demeye hakkı yok soranlara denedim yapamadım dersin

ikiprensannesi53 gerçekten hiç uğraşamayacağım sizinle , kılıcını kuşanmış saldırmaya hazırsınız zaten . Sizden akıl alacak hiç değilim . Başınızda türban olsa ne yazar dilinizde zehir kalbinizde merhamet olmadıktan sonra.

Nidaanur eşimi takmasaydım inanın çoktan açılmıştım ama eşimin rızası olmadan asla açılanam . Güzel yorumunuz için çok teşekkür ediyorum size🌸

YldrmNUR öyle yapmaya çalışacağım bu vesveseden kurtulmak için çok teşekkür ederim

Herkesin doğal hakkı nasıl kapanmanıza karşı olmadıysa açılmanıza da bir şey diyemez