Momseyda Demirtugba12 alya Arapça olmasa benim de hoşuma gidiyor ama biz Türkçe arıyoruz , önerilerin de çoğu Türkçe değil 😕
Momseyda cnsklkn çok beğendim sizin için üzüldüm aynı zamanda 😔 inşallah ileride bir kızınız olur.. favorilerime ekledim..
MadameNoire Momseyda herkes yaygın olmayan diye arıyor ama herkes aynı isimleri yine de koyuyor 😄😄 biz sülalemizde olmayan olarak isim seçtik Asil Poyraz yok mesela Asil Poyraz a karar verdik eşimle .. sizde sülaleye göre seçerseniz daha kolay olur 😇 ha olur da sürpriz yapıp kız çıkarsa Belinay dedik 😄💜
Momseyda MadameNoire ay gerçekten ilerde okullarda hep aynı isimler olacak ☺️ değişik istediğim halde gelen yorumlar çoğu aynı şuan popüler 10 isim etrafında dönüyor maalesef
Nill_ Momseyda kız olsaydı 3 yasındaki kızımın isteği üzerine Güneş olacaktı ama erkek oldu adını Bulut koydu kızım ☺
nniduaa Momseyda hiç bisey olmaz biz bebek doğduğunda hâlâ kararsızlık doğum belgesini almamız gerektiğinden anı karar verdik yani bu strese girecek Bi durum değil
Mirmire Momseyda sağlıkla gelsin güzel kızınız. Aden ,Ayliz, Mihra, İlay, Elif , Mina , Hira bunlar da benden tavsiye olsun sizlere😊
Aysima_19 Momseyda bende ondan korkuyorum 5 aylık hamileyim geç kalmış gibi hissediyorum isimsiz kalacak sanıyorum isimler içime sinmiyor bir türlü erkek olsaydı belliydi barlas koyacaktım ama kız ismi bir türlü tam içime sinen yok maalesef
Momseyda Aysima_19 evet erkek için Türkçe daha çok seçenek var 😊 ben de şimdilik Gökçe Nil düşünüyorum babasıyla tek ortak kararımız bu oldu yine de tavsiyelere ihtiyacım var çünkü %100 içime sinmedi.. isimli eşya almak kapı süsü kıyafet vs hiçbirine elimi süremiyorum 🙈
sevalciftci Momseyda Kabin,Asel Lina,Aden Veya Aden Lina Asel Lina koydum ben kızım olursa hep düşünurdum kızım olucak nasipse