Asure123 Momseyda maşallah🌺 eğer kızım olsaydı adını Meryem koyacaktım, ikinci olursa da Zeynep🌺 ama erkek oldu benimkisi 🙈
tugcesakzci Momseyda unisex bi isim aslında ama erkeğe daha çok koyuyorlar ya o yüzden kızda dikkat etmemişsindir 😂 benim de sihirli annemdeki topraktan kaldı aklımda 😂😂😂😂 Lara ve pera da güzel bir isim bu arada değerlendirebilirsin uygun olursa sizin için
Minciakcay123 Momseyda benim 6 yaşında bir kızım var ismi İnci 😊 şimdi hamileyim cinsiyeti belli değil ama öykü idil sare ışıl suanlik kiz ismi olarak beğendiklerm isim konusu çok zor anlıyorum sizi😊
Onatfidan47 Momseyda bizde hazel mihra yada elizan düşünüyoruz ama büyük ıhtımal hazel mıhra olacak sizede fikir olsun 🌸
biranne__ Momseyda Ada veya Nehir düşünüyorum bende Hira, Duru, Derin, Doğa, İklim, Umay, Ülkü, İpek isimleride önerim olsun size 😇
Gizyy Momseyda kızımızın adını Duhâ koyduk çok içimize sinerek. Şimdi ikinci kızımız olacak ona hala düşünüyoruz biz de beş kişiden dördünün aynı ismi koyduğu isim olmasın taşıyabileceği güzel bi isim olsun istiyoruz bakalım 😄
Busestl Momseyda öyle uyudugumda bende göremiyorum yaaa, ama düşünmeden uyudum dün gece galba görüverdim 🐣
Momseyda Demirtugba12 alya Arapça olmasa benim de hoşuma gidiyor ama biz Türkçe arıyoruz , önerilerin de çoğu Türkçe değil 😕