Biranne_64 Momseyda ben maysa koymayı düşünüyorum fazla duymadım bu ismi. Sadece çizgi film de duymuştum ama gerçek hayatta duymadım
Sehermahsum7321 Momseyda Bnm de kızım olacak İKRA düşünüyoruz son dk değişmese ismi oğlumda doğduğu gibi değişti ismi 😅
Busestl Momseyda öyle uyudugumda bende göremiyorum yaaa, ama düşünmeden uyudum dün gece galba görüverdim 🐣
Momseyda Busestl ismini kendisi seçer rüyada görürsün diyorlar ama ben de hiç göremedim 😊 kolay olurdu öyle olsa
Cavus-dicle Momseyda bende 6 aylık hamileyim çok zor gerçekten larin ismine biraz ısındım onun dışında toprak hira Zeynep isimlerini düşünüyorduk ama sanırım larin olucak gibi sice nasıl
Momseyda Cavus-dicle larin çok güzel bence laren de duydum onu da beğenmiştim 🥰 Zeynep Türkiye’de en çok verilen isim tek isim olacaksa hiç önermem
Senaemill Ben serra koyucam arkadaşlar İmran süresinde geçiyor anlamida çok güzel iki kızım var onların adı biri mihra biri afra serra da uydu diye düşündük tabi siz bilirsiniz belki hoşunuza gider 🥰