Momseyda Ayı geride bıraktık eşimle içimize sinen anlamlı bir isim bulamıyoruz.. zamanımız da azaldı.. yaygın olmayan kız ismi önerisi istiyorum 🙏
Nidaanur Momseyda Hafsa, sare,Hüma, zümra, mihra, duha, hifa, meva, şifa Kız olursa bu isimlerden birini düşünüyoeum inşallah bende. Anlamları da güzel. 😌
Yaso2110 Momseyda biz Karla düşünüyoruz burada baya yorum yazılmıştı ama hristiyan ismi değil alman kökenli özgür ve güçlü demek
Aysima_19 Bizimki de daha belli değil ayda , Umay ,arya şuanlık bunlar var ama Umay olacak gibi çevremdeki kişiler beğenmiyor ama benim içime sinen isim bu
Momseyda Aysima_19 çok beğendim Umay ve ayza Gökçe isimlerini düşündük bugüne kadar biz de ama hepsinden zamanla soğuduk :) sizin için hayırlısı neyse o olsun inşallah
idos Momseyda valla ben de bulamadım daha kız ismi. İdil ya da Ilgın koyardım ama ikisi de kendi ismim olmasa 😅
Lumlum Asure123 ay gerçekten çok güzel burda tavsiye edilen diğer isimlerden çok daha iyi. Leylayı da ben yazayım :)
AycinGozuacik Biz eğer kızımız olsaydı Buğlem -Beyza yada Ayliz olarak bu üç isimden birini seçicektik ama oğlumuz oluyor Bertuğ Selim koyucaz allah nasip ederse ❤️
Aysima_19 Momseyda bende ondan korkuyorum 5 aylık hamileyim geç kalmış gibi hissediyorum isimsiz kalacak sanıyorum isimler içime sinmiyor bir türlü erkek olsaydı belliydi barlas koyacaktım ama kız ismi bir türlü tam içime sinen yok maalesef
Asure123 Momseyda maşallah🌺 eğer kızım olsaydı adını Meryem koyacaktım, ikinci olursa da Zeynep🌺 ama erkek oldu benimkisi 🙈
tugcesakzci Momseyda kız biz oğlumuzun adını çocuk doğmadsn bir kaç gün önce netleştirdk 😂😂 seni çok iyi anlıyorum o yüzden. Kızım olsaydı Toprak koyacaktım adını
Momseyda tugcesakzci toprak kız ismi ilk kez duyuyorum 😊 bende çok kararsızım ne büyük bir sorumlulukmuş 🙈 bana da yardım edin lütfen 😂
tugcesakzci Momseyda unisex bi isim aslında ama erkeğe daha çok koyuyorlar ya o yüzden kızda dikkat etmemişsindir 😂 benim de sihirli annemdeki topraktan kaldı aklımda 😂😂😂😂 Lara ve pera da güzel bir isim bu arada değerlendirebilirsin uygun olursa sizin için