Elifcahhnnnn Sermec27 canını sıkma allahın izniyle sorunsuz doğum yaparsın inşallah. Her hamilelikte oluyo illaki ufak tefek sorunlar maalesef ki😒
Sermec27 Elifcahhnnnn 3 tane de kaybım var canım iki kürtaj bir ölü doğumum var ne bileyim ister istemez korktum strese girdim inşallah rabbim beni evlatlarıma evlatlarımı da bana bağışlar 🤲
celileturk Sermec27 benim daha 11+5 olduk.liv Seher sarıya gidiyordum ama Amasya ya çok iyi bir hastane açılmış ondaki doktora bi gitmek istiyorum
Sermec27 celileturk seher sarıyı duydum hatta rahimde perde ameliyatimi o yapmıştı sağlıcakla ilerler inşallah gebeliğin
glsahbaydemir Elifcahhnnnn merhaba, Samsunluyum fakat İstanbul’da yaşıyorum 😌 Samsun’un neresindensiniz?
Sermec27 Elifcahhnnnn üçüncü doğum canım ilki kürtaj ikincisi ölü doğum üçüncüsu sağlıklı bir oğlum var 32 aylık 4. Gebelik yine kürtaj su an 5. Gebelik
Srylcnkya Samsunlu değilim ama ilk doğumum Samsun’da oldu şuan yine ikinci ye hamileyim rabbim evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🙏🙏 Anadolu Hastanesi’nde doğum yapacak olan var mı peki yada bir bilgisi olan arkadaşlar 🤗🤗🤗
celileturk Srylcnkya tüm arkadaşlarım orda yaptı. Sefa bey ve özge hanıma gittiler. Hepsi memnun. Oranın müdürü bizim aile dostumuz. Hastane iyi bir hastane