Sermec27 Elifcahhnnnn 22+4 haftalık hamileyim bugün detaylı ultrason vardı şükür bebeğim sağlıklı ama plesenta sezaryen dikisine yakınmış onunda bazı riskleri varmış o sıktı canımı biraz
Elifcahhnnnn Sermec27 canını sıkma allahın izniyle sorunsuz doğum yaparsın inşallah. Her hamilelikte oluyo illaki ufak tefek sorunlar maalesef ki😒
Sermec27 Elifcahhnnnn 3 tane de kaybım var canım iki kürtaj bir ölü doğumum var ne bileyim ister istemez korktum strese girdim inşallah rabbim beni evlatlarıma evlatlarımı da bana bağışlar 🤲
celileturk Sermec27 benim daha 11+5 olduk.liv Seher sarıya gidiyordum ama Amasya ya çok iyi bir hastane açılmış ondaki doktora bi gitmek istiyorum
Sermec27 celileturk seher sarıyı duydum hatta rahimde perde ameliyatimi o yapmıştı sağlıcakla ilerler inşallah gebeliğin
glsahbaydemir Elifcahhnnnn merhaba, Samsunluyum fakat İstanbul’da yaşıyorum 😌 Samsun’un neresindensiniz?
Sermec27 Elifcahhnnnn üçüncü doğum canım ilki kürtaj ikincisi ölü doğum üçüncüsu sağlıklı bir oğlum var 32 aylık 4. Gebelik yine kürtaj su an 5. Gebelik