Sermec27 Elifcahhnnnn 3 tane de kaybım var canım iki kürtaj bir ölü doğumum var ne bileyim ister istemez korktum strese girdim inşallah rabbim beni evlatlarıma evlatlarımı da bana bağışlar 🤲
Sermec27 celileturk seher sarıyı duydum hatta rahimde perde ameliyatimi o yapmıştı sağlıcakla ilerler inşallah gebeliğin
glsahbaydemir Elifcahhnnnn merhaba, Samsunluyum fakat İstanbul’da yaşıyorum 😌 Samsun’un neresindensiniz?
Sermec27 Elifcahhnnnn üçüncü doğum canım ilki kürtaj ikincisi ölü doğum üçüncüsu sağlıklı bir oğlum var 32 aylık 4. Gebelik yine kürtaj su an 5. Gebelik
Srylcnkya Samsunlu değilim ama ilk doğumum Samsun’da oldu şuan yine ikinci ye hamileyim rabbim evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🙏🙏 Anadolu Hastanesi’nde doğum yapacak olan var mı peki yada bir bilgisi olan arkadaşlar 🤗🤗🤗
celileturk Srylcnkya tüm arkadaşlarım orda yaptı. Sefa bey ve özge hanıma gittiler. Hepsi memnun. Oranın müdürü bizim aile dostumuz. Hastane iyi bir hastane
Srylcnkya celileturk teşekkür ederim canm bende inşallah orda yapacağım da şuan ağrı dayis merak ettim hastane için acaba seseryan fiyatları nedir yakın zmanda mı arkadaşlariniz doğum yaptı 🤗
Elifcahhnnnn 2inciAnnesi memnun oldum 😊keşke hepimiz yakın bi yerlerde otursaydık bi toplanma ayarlayabilirdik belki. Nasip
Elifcahhnnnn Gonca5527 memnun oldum 😊keşke hepimiz yakın bi yerlerde otursaydık bi toplanma ayarlayabilirdik belki. Nasip
Elifcahhnnnn Hilallay ### Destan-11 nilmom55 Gonca5527 kubrakta Htckrlp Kızlar tüm atakumdan olanları etiketledim bir tanışıp buluşma ayarlamak ya da arkadaş olmak isterseniz eğer. ben havzalıyım malesef size dahil değilim 😄siz aranızda kaynaşın
Elifcahhnnnn svltgl memnun oldum 😊keşke hepimiz yakın bi yerlerde otursaydık bi toplanma ayarlayabilirdik belki. Nasip
Elifcahhnnnn Tusba memnun oldum 😊keşke hepimiz yakın bi yerlerde otursaydık bi toplanma ayarlayabilirdik belki. Nasip