Elifcahhnnnn svltgl memnun oldum 😊keşke hepimiz yakın bi yerlerde otursaydık bi toplanma ayarlayabilirdik belki. Nasip
Elifcahhnnnn Gonca5527 memnun oldum 😊keşke hepimiz yakın bi yerlerde otursaydık bi toplanma ayarlayabilirdik belki. Nasip
Elifcahhnnnn 2inciAnnesi memnun oldum 😊keşke hepimiz yakın bi yerlerde otursaydık bi toplanma ayarlayabilirdik belki. Nasip
Destan-11 Elifcahhnnnn bence atakumlular olarak olabilir neden böyle olmasın ya da merkezde olursa ilk adımdan da arkadaşlar varsa olur ☺️
Mery055 Merhabalar bende seher sarıya gidiyorum doğum ücretleri hakkında bilginiz var mı ben sormayı unuttum maalesef
Destan-11 Elifcahhnnnn merhaba bende Samsunlu değilim ama 1,5 yıldır burdayım Samsun atakumda çok sevdik buraları biz 🥰🌸
Elifcahhnnnn Hilallay ### Destan-11 nilmom55 Gonca5527 kubrakta Htckrlp Kızlar tüm atakumdan olanları etiketledim bir tanışıp buluşma ayarlamak ya da arkadaş olmak isterseniz eğer. ben havzalıyım malesef size dahil değilim 😄siz aranızda kaynaşın
Destan-11 Elifcahhnnnn burdan grup felan paylaşmak yasak galiba yoksa açardık bir grup ordan daha rahat olurdu tanışmak☺️ sen Atakum neresindesin
Destan-11 Elifcahhnnnn destankavak instgram hesabım ekle inşallah seninde Samsun’a gelince beklerim ☺️