celileturk Srylcnkya aralıkta yaptı canım sezaryen oldu yılbaşından önce 17.000 di sanırım ama yılbaşından sonra artmştır. Sendika indirimi falan var ama hastanede
Srylcnkya celileturk anladım canm artık detayl öğreniriz inşallah gidince şimdilik konuştuk Dr la da fiyat bilgisi vs almadim
Elifcahhnnnn Fundabg memnun oldum 😊keşke hepimiz yakın bi yerlerde otursaydık bi toplanma ayarlayabilirdik belki. Nasip
Elifcahhnnnn nilmom55 memnun oldum 😊keşke hepimiz yakın bi yerlerde otursaydık bi toplanma ayarlayabilirdik belki. Nasip
Elifcahhnnnn Tusba memnun oldum 😊keşke hepimiz yakın bi yerlerde otursaydık bi toplanma ayarlayabilirdik belki. Nasip
Elifcahhnnnn svltgl memnun oldum 😊keşke hepimiz yakın bi yerlerde otursaydık bi toplanma ayarlayabilirdik belki. Nasip
Elifcahhnnnn Gonca5527 memnun oldum 😊keşke hepimiz yakın bi yerlerde otursaydık bi toplanma ayarlayabilirdik belki. Nasip
Elifcahhnnnn 2inciAnnesi memnun oldum 😊keşke hepimiz yakın bi yerlerde otursaydık bi toplanma ayarlayabilirdik belki. Nasip
Destan-11 Elifcahhnnnn bence atakumlular olarak olabilir neden böyle olmasın ya da merkezde olursa ilk adımdan da arkadaşlar varsa olur ☺️
Mery055 Merhabalar bende seher sarıya gidiyorum doğum ücretleri hakkında bilginiz var mı ben sormayı unuttum maalesef
Destan-11 Elifcahhnnnn merhaba bende Samsunlu değilim ama 1,5 yıldır burdayım Samsun atakumda çok sevdik buraları biz 🥰🌸
Elifcahhnnnn Hilallay ### Destan-11 nilmom55 Gonca5527 kubrakta Htckrlp Kızlar tüm atakumdan olanları etiketledim bir tanışıp buluşma ayarlamak ya da arkadaş olmak isterseniz eğer. ben havzalıyım malesef size dahil değilim 😄siz aranızda kaynaşın
Destan-11 Elifcahhnnnn burdan grup felan paylaşmak yasak galiba yoksa açardık bir grup ordan daha rahat olurdu tanışmak☺️ sen Atakum neresindesin