Elfthh Evet, normalde yeri daraldığı için hareketlerinin azalması beklenir, bizde tersi oldu 😂

Elfthh evet ya tam dalmıştım yarım saat içerisinde tekrar uyandım ve şuan ağrı kesici aldım aşırı uykum var uyuyamıyorum

ateenmommy benim hafta yirmilerde ama bsnde uyuyamıyorum saglam bazen bı kalkıyorum bunalmış şekilde çok sklyrum🥹

Elfthh
      Benimde kızim 6 aylık
      Uykudan uyandı beslenmek için bu kez ben uyuyamadim🥲

PinkPanter204 regl olcagin zamanda ağrıyorsa böyle belki ona benzoyordur canim ilk üç ay gazim falanda zordu hep karnım şişti benim

Elfthh İçiniz mi bunalıyor yoksa nefessiz kalma gibi durumlarınız mı var?

Elfthh evet canım ne güzel atlatmıştım bugün yine başladı ev taşıma durumundayım o yüzden de biraz zor oluyor açıkçası

teacher-mom21 ya onu hiç deme bende 30 haftamdayız sırt ağrısı ayrı çekiyorum dediğin ağrıyı ayrı çok kötü uyuyamiyorum 😴

Elfthh Stres yapıyorsan strese girme her şey olacağına varır, kendini her şeyin güzel gideceğine adapte et, unutma, bebeğin de sen streslendiğinde stresleniyor. Bebeğine kavuşacağın güzel günü düşün, kokusunu, sana bakışını düşün, için ferahlasın ❤️

Elfthh 37 hafta da doğum olacak normalde 40 a kadar bekleniyor ya beklemeyiz dedi doktor

Benimde karnımda kasılma var korkudan yatamıyorum ilk defa hareket ettikçe bu kadar canım yanıyor 35+2 kasılma neden olur karnım çok sertleşip sonra yumuşuyor