teacher-mom21 az kalmış bebis büyümüş😍
Uyuyamayanlar time
Elfthh Evet, normalde yeri daraldığı için hareketlerinin azalması beklenir, bizde tersi oldu 😂
Elfthh Beni uyutmayan o en azından 😂
Elfthh evet ya tam dalmıştım yarım saat içerisinde tekrar uyandım ve şuan ağrı kesici aldım aşırı uykum var uyuyamıyorum
ateenmommy benim hafta yirmilerde ama bsnde uyuyamıyorum saglam bazen bı kalkıyorum bunalmış şekilde çok sklyrum🥹
Elfthh
Benimde kızim 6 aylık
Uykudan uyandı beslenmek için bu kez ben uyuyamadim🥲
PinkPanter204 regl olcagin zamanda ağrıyorsa böyle belki ona benzoyordur canim ilk üç ay gazim falanda zordu hep karnım şişti benim
Elfthh İçiniz mi bunalıyor yoksa nefessiz kalma gibi durumlarınız mı var?
Elfthh evet canım ne güzel atlatmıştım bugün yine başladı ev taşıma durumundayım o yüzden de biraz zor oluyor açıkçası
teacher-mom21 ya onu hiç deme bende 30 haftamdayız sırt ağrısı ayrı çekiyorum dediğin ağrıyı ayrı çok kötü uyuyamiyorum 😴
ateenmommy içim bunaliyor ya canim
PinkPanter204 Allah kolaylık versin canim olsun oda geçer insallah
Elfthh tşk ederim canım inşallah
PinkPanter204 ev taşıma da zor olur tabi stresi ayrı yük ah
Elfthh
Büyüdü ama çalıştığım için biraz zorlanıyorum
Elfthh Stres yapıyorsan strese girme her şey olacağına varır, kendini her şeyin güzel gideceğine adapte et, unutma, bebeğin de sen streslendiğinde stresleniyor. Bebeğine kavuşacağın güzel günü düşün, kokusunu, sana bakışını düşün, için ferahlasın ❤️
Elfthh maalesef evet öyle bi bitseydi rahatlıycam artık çok yordu gerçekten
Benimde karnımda kasılma var korkudan yatamıyorum ilk defa hareket ettikçe bu kadar canım yanıyor 35+2 kasılma neden olur karnım çok sertleşip sonra yumuşuyor