Cylann Elfthh benim sıkıntı geçiyor bugün doktora gittim 36+1 hamileyim çocuk iki hafta geride dedi ve haftaya doğum yaptıracağız bakıp takip edeceğiz dedi canım çok sıkkın benim
3bebekannesiii Elfthh 2 buçuk yaşındaki kızım kusarak uyandı basında bekliyorum şimdi babasıyla uyuyo ama asla ben uyuyamıyorum sabahta doktor randevum var bakalım neler olacak
ateenmommy Haftamdayım, oğlum hareketlerinden kaynaklı uyutmuyor, haftalardır gecelerimiz böyle geçiyor 😃 Siz neden uyuyamıyorsunuz? ❤️
teacher-mom21 ateenmommy 33 benim de ağrılarım oluyor makat pozisyonun da ayakları ile vurunca ağrıyor
ateenmommy teacher-mom21 Bebeğim 8/9 haftadır baş gelişli, rahmime başıyla baskı yapıyor, ayaklarıyla da mideme doğru 😂 Allah yardımcımız olsun ❤️
Nazli_beydilli3 teacher-mom21 ya onu hiç deme bende 30 haftamdayız sırt ağrısı ayrı çekiyorum dediğin ağrıyı ayrı çok kötü uyuyamiyorum 😴
aslhnkrts9 Elfthh evet 😂 geceleri belli saati var o saatlerde kuduruyoruz somra uyuyo bu saatlerde de acıktım diye uyandırıyo çocuk kendine düzen kurmuş içerde 😂
PinkPanter204 Elfthh evet ya tam dalmıştım yarım saat içerisinde tekrar uyandım ve şuan ağrı kesici aldım aşırı uykum var uyuyamıyorum
ateenmommy Elfthh Evet, normalde yeri daraldığı için hareketlerinin azalması beklenir, bizde tersi oldu 😂
Elfthh ateenmommy benim hafta yirmilerde ama bsnde uyuyamıyorum saglam bazen bı kalkıyorum bunalmış şekilde çok sklyrum🥹
Elfthh PinkPanter204 regl olcagin zamanda ağrıyorsa böyle belki ona benzoyordur canim ilk üç ay gazim falanda zordu hep karnım şişti benim