maviipapatya 29 haftalığız, tuvalete kalktıktan sonra tekrar uyuyamıyorum uykum olmasına rağmen. Bi türlü rahat edip dalamıyorum. Yan yatmaktan sırtım ağrıyor, sırtüstü yatınca da organlarım ağzıma geliyor sanki. Huzursuz bi durum 😕
Gulaysrcn Biz de 21 haftalığız. Karnım o kadar büyümedi henüz ama sanki organlarım içime sığmıyor hele ki yemekten sonra sanki nefes alamıyorum. Biraz ayakta kalsam soldan bir ağrı başlıyor. Kısıtlanmak beni de çok bunaltmaya başladı.😑 sonra bir iki tekme yiyorum hersey normallesiyor gerçekten anne olmak çok tuhafmis🙂
3bebekannesiii Elfthh 2 buçuk yaşındaki kızım kusarak uyandı basında bekliyorum şimdi babasıyla uyuyo ama asla ben uyuyamıyorum sabahta doktor randevum var bakalım neler olacak
aslhnkrts9 Elfthh evet 😂 geceleri belli saati var o saatlerde kuduruyoruz somra uyuyo bu saatlerde de acıktım diye uyandırıyo çocuk kendine düzen kurmuş içerde 😂
PinkPanter204 Elfthh hayır canım şehir içi yine eşimle birlikte akşamları yapıyoruz çok şükür bitti taşındıktan sonraki süreç kaldı