gzdee11 evet dönmesi için bende ilk defa duydum herkeste çalışan bişey değilmiş işe yarayan var yaramayan var ama tüm tuşlara basmak lazım 35 hafta bitiyo bugün geç kalmamakta fayda var🥲
35 haftalikBebek kilosu
KurkmantoluMadonnaa çalışmalara başladınız mı nasıl bir yol izlenecek bilgi verir misiniz
seviksongul Benimde bu şekilde 35 haftalığım bugün 2680 dedi baştan beri bikac hafta önde gidiyordu hayırlısı olsun hepimiz için 💕
MinikkCivcivim bence bebeğe ceviz, süt, muz, kaşar falan yaramıyor. Hamur işi, tatlı, patates, börek, fast food, abur cubur bu şekilde beslenenler 4 kg falan doğuruyor nerde sağlıklı beslenen varsa da 3 kg yu görmek için can atıyor.
- Düzenlendi
MinikkCivcivim 35+4 2900du bende hiç bişey yiyemiyorum sadece 4 kilo almışım oda bebek eşi suyu falan 😃
KurkmantoluMadonnaa benimde aynı doktorum iyi dedi
muallimannem siz kaç haftadan önden gidiyorsunuz doktor doğumla ilgili bişey dedi mi canım
gzdee11 dün akupunktur seansına gittim, bu gece çok kıpırdarsa korkmayın dedi ama oğlum aksine hareketi azaldı sanki, bugünde (osteopat) fizyoterapi randevum vardı 1saat boyunca uğraştı, basenlerde diyafram etrafında yer açmaya çalıştı kolay dönsün diye, ağrıları hafifletmeye çalıştı. O da bugün çok kıpırdar korkmayın normal dedi ama maalesef gene aynısı oldu çok kıpırdamadı.
Yarın hastanede randevum var bakacaklar, dönmediyse akupunkturun ikinci seansına çağırcak ebe. Bakalım🤷♀️
busraozkan33 aynı şekilde bende kilo almadım 3 kg bile almadım toplamda. Bebek alıyo maşaAllah
Yarınki randevuyu merak ediyorum bakalım kilosunu diyecekler mi🐣
MinikkCivcivim benim 34+5 de 2500 demişti suam 36 +2 yim. İlk kız 36+2 de 2400 doğmuştu 2100 e düştü çok şükür kuveze girmemişti kilo sonra alınıyor ama minyondu yqni
KurkmantoluMadonnaa inşallah uğraştığıniza değer 🙏🏻 benim de bugün kontrolüm var doktoruma danışacağım bu tedaviyi. Ya aslında kafam çok karışık bazı doktorlar da diyor bebeğin doğasını bozmayın o nasıl gelmek isterse öyle gelsin. Bugün son kez doktorumla konuşup akışına bırakmayı düşünüyorum 🤷♀️
busraozkan33 yiyemwdiginiz halde cok iyi almis bebek masallah 36+5 gittim dun 2,800 olmus😂
MinikkCivcivim benim rahim küçüklüğü problemim var onun için bebiş çok fazla kilo alamıyo 2000 2500 olsun yeter demişti dokturum geçen hafta 35+4 te 2064 çıktı kilosu bugün 36+4 oldum kontrolüm var bakalım ne durumda bana kilo alması için avakado havuç çiğ badem yememi söylemişti doktorum
Benim de 34+5 Te 2400 dü. Cumartesi gidicem bakalım kaç olmuş. Benim kız da zayıf ama uzun, boyu 48 di en son
gzdee11 kesinlikle bende akışına bırakmak istiyorum bugünde kilosunu söylesinler, dönemiyosa vardır bi hikmeti. Burada sezaryen yapmak istemiyolar beni normale zorlicaklar kesin aslında uğraşlarım birazda o yüzden ama tabiki Allah ne yazdıysa o. Yine haberleşelim ben akşam randevu çıkışı yine yazarım sizde yazın:)
KurkmantoluMadonnaa
Merhaba tekrardan, biz bugün 36+3 olduk kilomuz 3350 olmuş fakat bebişim yine aynı pozisyonda kılını bile kıpırdatmamış 😅 Doktora akupunktur dedim neden böyle şeylere gerek duyuyorsun dedi daha vaktimiz var dönmek isterse döner dönmezse 39da alırız didiii 🙊 Hiç sıcak bakmadı yani o tedaviye . Sizde durum nedir ?
Deletedmom_112 ben 2 hafta boşladım zararlı şeyler yedim hemen bebeğin kilosu etkilendi. Sonra tövbe ettim. Ceviz kaşar avakadodan devam ediyorum 😂😂
Instauser Gebeliğimin başından beri sadece sağlıklı şeyler tükettim ceviz kefir et balık vs. ama burda sağlıksız beslenenler bizden hep 600 700 gr fazla. Ben yanlış yapıyorum belki de günde kaç öğün yiyorsunuz cevizi avakadoyu vs ne kadar tüketiyorsunuz ?
seviksongul 2 hafta felan galiba önde 35 haftalığım 36-37 haftalık gözüküyor doğum için sordum bişey demedi daha erken onun için dedi ama bu ara karnimda baya baskı hissediyorum hayırlısı ilk korkuyorum sağ salim alırız kucağımıza inşAllah💙
muallimannem banada aynı sana denilen dendi canım daha erken diyolar ama bir yandan da korkuyorum dışkısını yer falan diye ileride gittiği için. Hakkımızda hayırlısı olsun canım benim