MinikkCivcivim 35+5 haftaligim kizlar gecen hafta bir hafta geriden geldigini soylemisti doktorum kilosunh suan 2,5 olmus niye hic kilo almiyor bu kizce midem cok bisey almiyor ceviz yiyerek arayi kapatmaya calistim sizin bebisler kac kilo sgadan soldan linc yiyorum ac birakiyorum bebegi diye😂😂
Blueberry0 MinikkCivcivim genetik biraz da canım ne yersen ye alacağı kiloyu alır sadece. Bende çok muz ceviz kaşar kefir bilmem ne tükettim ama 3050 doğdu. ultrasonda doğumdan 3 hafta önce boyunca 3.5 çıktıarada 500gr fazla veya eksik çıkıyor ultrasonda😅 vajinal doğum yaptım ztn kilosu fazla olsa çok zorlanırdım eminim 🤣🤣
seviksongul MinikkCivcivim 35+5te 2730du ama 2 hafta önden gidiyor dedi bana da canım ne kadar doğru bilemeyiz yanılma payı çok oluyor cihazlarda
Ebrusqa2 MinikkCivcivim benim bebegim de o haftada öyleydi doktor 2 hafta önden gidiyor dedi 😂 hepsi ayrı konuşuyor
OkeyBaby MinikkCivcivim bence bebeğe ceviz, süt, muz, kaşar falan yaramıyor. Hamur işi, tatlı, patates, börek, fast food, abur cubur bu şekilde beslenenler 4 kg falan doğuruyor nerde sağlıklı beslenen varsa da 3 kg yu görmek için can atıyor.
MinikkCivcivim Blueberry0 2 oglum kilolari iyi bir sekilde dogdu ama bunda hic yiyemedim zorla fln kahvalti yapsam aksam bisey yemezdim ama 34.haftaya kadr guzl ilerliyodu kilosu minik olucak demekki kizce abilerine benzemiycek😂😂
MinikkCivcivim gzdee11 seviksongul KurkmantoluMadonnaa Masallah kizlar yaa benimki baya bi geride galibaa😬😂
gzdee11 seviksongul En son 35+0da gittim kilosu 3150gr dedi doktor. Hep 1 hafta önden gittiğini söylüyor sizin ki nasıl 2 hafta oluyor acaba makinaya göre değişiklik mi gösteriyor anlamadım
seviksongul gzdee11 maşallah sizinde baya iyiymiş kilosu. Kafası ve karın çevresi 2 hafta önde şuan bacağı 1 hafta. Kilosunu öyle dedi canım bende bilmiyorum ama sizin baya yüksek çıkmış
KurkmantoluMadonnaa Bende önden mi gidiyo diye sordum biraz karın çevresi büyük dedi çünkü. Siz kendinizde boylu poslu olduğunuz için bebeğiniz büyük normal dedi. Ama bizim sorunumuz bebeğim makat gelişli🥹 sezaryen ihtimali büyük, gününü beklerse 4,5 bile geçebilir dedi🥹
gzdee11 KurkmantoluMadonnaa canım benim bebişim de makat geliş ama normal doğum çok istiyorum. Doktorun bebeğin dönmesiyle alakalı bir öneri verdi mi
muallimannem seviksongul Benimde bu şekilde 35 haftalığım bugün 2680 dedi baştan beri bikac hafta önde gidiyordu hayırlısı olsun hepimiz için 💕
KurkmantoluMadonnaa gzdee11 akupunktur önerdi, randevu aldım hemen. Ayak parmağına ve belli noktalara akupunktur uygulicakmiş. Evdede egzersiz yapıyorum çok kıpırdıyo ama dönebildi mi anlayamadım. Yüksek ses dinletip ışık tutuyorum alt tarafa. Bakalım 🤲
KurkmantoluMadonnaa zberay küvoze falan girdi mi bebeğin canım? Kendiliğinden mi geldi erken gelmiş biraz?
zberay KurkmantoluMadonnaa depremden dolayı erken doğurdum . Beklemiyorduk böyle bir şeyi . Devlet hastanesinde normal doğum yaptım suyum erken geldiği için . Hastane de sadece 1 gün kaldık . Olumsuz bir durum yaşamadık bugüne kadar
zberay KurkmantoluMadonnaa Ben kendime hiç dikkat etmedim . Temizlik o bu şu … Bi de çok üzgündüm . Sakın kendini üzme . Stres her şeyi etkiyor
KurkmantoluMadonnaa zberay çok geçmiş olsun Rabbim tekrarını yaşatmasın Çok sevindim bebeğin iyi olmasına❤️
KurkmantoluMadonnaa gzdee11 evet dönmesi için bende ilk defa duydum herkeste çalışan bişey değilmiş işe yarayan var yaramayan var ama tüm tuşlara basmak lazım 35 hafta bitiyo bugün geç kalmamakta fayda var🥲