Instauser Deletedmom_112 Doktor göbeği 2 hafta geriden geliyor deyince günde 1 avakado, 2 tane muz, kaşar peynir, 2 kaşık bal, ceviz… baya porsiyonları artırarak yedim. Hemen faydası oldu. Zararlı yiyecekler, karbonhidrat filan benim bebeme yaramadı. 🤦🏽♀️
Deletedmom_112 Instauser bende de şeker var hiç karbonhidrat tüketemedim hep sağlıklı beslendim yinede minnoş ama ben bal muz yiyemedim sadece
KurkmantoluMadonnaa gzdee11 bizde 36+2 yiz. Kilosunu söylemedi🙄 daha cumartesi baktırmışsın ne gerek var dedi😒 bebeğin normların içinde merak etme dedi. Benimkinin 32 de başı aşağıdaydı, bi ara başı sağa geçti, sonra sola geçti. Şimdide tam poposunu aşağı dayamış🫠 kafası yukarıda. Sezaryen tarihi aldık. Ama dönersede normal yaparız dedi. Makat geliş doğurmak istersen öyle yapalım ya da bebeği elimizle çevirmeye çalışabiliriz dedi. Ben ikisinide istemedim. Böyle gelmek istiyo demekki diye düşünüyorum artık.
gzdee11 KurkmantoluMadonnaa Bence akışına bırakmak en güzeli bebeğin keyfi nasıl isterse 😇 Hangi tarihte düşünüyorsunuz sezaryen?
KurkmantoluMadonnaa gzdee11 biz karar veremiyomuşuz, 25 mart için gün verdi, 2 hafta önce veriyoruz tarihini dedi
tugbatosun MinikkCivcivim 35+4 üm bende bugün gittim 2666 çıktı fakat ultrason kağıdında 35+2 görünüyordu 2 gün geride kalmış moralim bozuldu
gzdee11 KurkmantoluMadonnaa Oyyy bize de dönmezse 25 Mart dediii 🙈 Ortada bi tarih olunca heyecan yaptııım 🫠 Hayırlısıyla sağlıcakla kucağımıza alalım bebeklerimizi ❤️
muallimannem seviksongul aynen öyle hayırlısı ayy dışkısını da mı yiyormuş öyle olunca Allah korusun amin
KurkmantoluMadonnaa gzdee11 evet çok heyecanlı gerçekten. Rabbim sağlıkla kolaylıkla kavuştursun cümlemizi❤️ ama tabiki erkende gelebilir, benim düne kadar bel ağrım yoktu dün belimde ağrımaya başladı bugün baya zorladı. Sona yaklaştık heralde diyorum ama karnım hala yukarıda🙈
gzdee11 KurkmantoluMadonnaa canım ben bu sabah sezeryan yaptım suyum geldi bebeğim de ben de çok sağlıklıyız darısı başına inşAllah❤️
Kubrayildiz2 Deletedmom_112 çünkü o dedikleriniz şekeri yükseltiyor ve bebek şekerden etkilenip sağlıksız kilo alıyor suyuna da karışıyor şeker hastalığı riski artıyor. Kilolu bebek sağlıklı bebek demek değildir her zaman
Aysegul1805 busraozkan33 hamileliğimin başında burda bebek kilo alsın diye süte toz nesquik katan birini görünce yadırgamıştım sağlıklı beslenin o kadar katkı maddesini çocuğa geçirmeyin diye. Geçen doktor kontrolünden sonra anlık olarak acaba nesquik mi alsam dedim 🤷♀️ her gün yumurta kefir ceviz bal pekmez kaşar tüketiyorum oğlum kilo almıyor iki buçuk kiloyu bile geçmemişti en son 34 de
busraozkan33 Aysegul1805 bebek istese sen yemeyince bile alır senin vücudundan kendine sıkıntı yapma benim kızımda bı ara almayı durdurdu şuan 38+6 3350 yarın doğumumuz var inşallah
Aysegul1805 busraozkan33 ay inşallah ya. Etrafımdaki herkese önemli olan sağlığı boşver kilosunu diyodum ister istemez kıyaslamaya başladım sağlıkla gelsinler inşallah
KurkmantoluMadonnaa gzdee11 yaaa 😍😍 Allahıımm çok şaşırdım sevindim maşaAllaahh😍 Gözün aydın, geçmiş olsun❤️
Brcbldn gzdee11 merhaba bana da 35 haftada 3500 kg dedi bebegime iki hafta onden gidiyor diyor sizinki tam ultrason olcumu ile ayni mi dogdu kacinci haftada sezeryana girdinz
Bahar1205 KurkmantoluMadonnaa ben bugün gittik 35+4 2950 dedi kilosuna , biraz önden gidiyor ama sıkıntı yok dedi