Merhaba acaba Acıbadem hastane grubundan fiyat alan arkadaşlar var mı ? Normal doğum, sezeryan ya da suda doğum hakkında bilenler cevap verirse çok sevinirim
Acıbadem doğum ücreti
İzmir’de kent hastanesini Acıbadem aldı diye biliyorum. Bi arkadaşım yaptı 40 hastane 50 doktora verdi diye biliyorum.
2kedili
90 bin tl dedi acibadem atasehir 🤣 doktor muayenesi kan tahlilleri haric dedi bide
2kedili hangi şehir için soruyorsunuz?
İstanbul için 180 bin civarı dediler kontrollerle ama tüm kontrolleri de kapsamıyormuş
2kedili Doğum paketi icine kuaför fotoğraf çekimi vs dahil hatta eve gelip bebegi yikiyorlarmis 🤭 ama doktor ve tahliller dahil degil.
tugcesakzci İstanbul için soruyordum
2kedili eşimde 200 bin tl aliyorlar camlarida gelip silsinler dedi🤣🤣🤣
Nissyoo bıxım yerımıze doğumami gırıyorlarmiş 🤣🤣
- Düzenlendi
2kedili merhaba ben Altunizade acıbadem hastanesine gidiyorum gebelik önceside aynı hastaneye gidiyordum orada devam ediyorum her şube mi denir artık bölgemi neyse hepsinin ve doktorda prof mu uzman mı farklı oluyor benim doktorum prof ve Altunizade için şöyle normal doğum 72 epd normal doğum 77 bunlara artı normal doğum bebek paketi 8.700 sezeryan olurda 81 edp sez 84 sezeryan bebek paketi 9.600 💐
Bebek paketi içinde
Normal doğum olursa 1 gün kalış sez olursa 2 gün kalış
Refakatçi 3 öğün yemek havlu şamşuan duş
Taburculuk sonrası hemşire tarafından göbek bağı düşünce ev ziyareti ve yıkama
Emzirme danışmanlığı ve eğitimi
Yaşam boyu bebek için acıbadem bebek indirimi (%40)
Anne ve babaya özel kutlama yemeği
Odaya isterğe bağlı tatlı tuzlu kurabiye ve şerbet ikramı
Anne için kuaför
Hoşgeldin bebek çantası
Bebeğin ilk kontrolleri tarama testi hepatit topuk kanı ve daha 8 test
Annenin 40. Gün kontrolü ve annenin doğum sonrası kontrolleri
Bebek için hijyen paketi
Bizim bebeğimiz erkek olduğu için yeni doğan sünnetide anlaştık biz oda uzman doktor 11.700 prof doç doktor 15.200
2kedili Anlaşınca bize doğum çantası için listede verdiler onuda paylaşayım oda fikir olsun
![](https://)
yeschef-13 ayyyy mükemmel bir bilgilendirme çok teşekkür ederim uzun uzun yazmışsınız
yeschef-13 bu arada fiyatlar ütopik değil hoşuma gitti açıkçası şuan resmi bi doktorum yok 6 aylık olacağım düzenli birine başlamak istiyorum yarın 23 haftalık iken detaylıya girip 2 kişi beğenmiştim Acıbadem hastanesinde biri prof biri Uzm paylaştığınız bilgileri eşimle de konuşacağım sanırım Altunizade ile Ataşehirdeki farklı hastaneler benim baktığım iki doktor ataşehirde sanırım