yeschef-13 2kedili yani yazdımda sizin diğer yazışmalarınızı sonradan gördüm ciddi ciddi yazmıştım bildiğim yerden geldi yardımcı olayım diye neyse başka aramadan bakan birine denk gelirse iş görür
yeschef-13 2kedili evet farklı ikiside dedigim gibi bu Altunizade yani herkesim bütçesi farklı neden adı çıkmış uçuk rakamlar düşünülüyor bilmiyorum belki uygulamayı kullanan insanlarla alakalıdır ama ataşehir memorial ve kadıköy medicana doğum yapan arkadaşlarımda 8-10 aynı paraları ödediler bence özel hastanelerin ortalaması bu zaten
yeschef-13 2kedili bide kd doktorunuz hastane nin takipli hastası olmanız gerekiyor tabi son dönemde takipli olup doğum yapılmıyor ya da dışarıdan doğum için pat diye gelinmiyor onuda aklıma gelmişken yazayım
2kedili yeschef-13 aynen sanırım 6-7 aylıktan sonra kabul etmiyorlar ¾ sefer görmüş olmak istiyor doktor tekrar teşekkür ederim bilgilendirme için sağlıkla kucağınıza alın bebişinizi
Melek3675 2kedili ben sormuştum bi ara aşırı gereksiz pahalı Acıbadem muayene 3295 4510 uzman Normal dışardan doktor 31765 hastane doktor 71660 uzman doktor 83190 Sezeryan 44660 uzman 80990 doçent 91265
2kedili Melek3675 medikalpark ya da medicana da aynı fiyat aslında aklımda fikir oluşması için sordum teşekkür ederim detaylıdan sonra gidip tek tek fiyat almam lazım sanırım muayene bi tık pahalı ama doğumlar arasında çok fark yokmuş
Civciv53 2kedili bacım ben bebeğini yıkarım ya 🤣🤪 o parayı bana verseler ben kuş sütünde de yıkarım 🤣🤣