Gulhangundas inşallah yerleşme kanamasıdır tek temennim o yönde 🤲🏻
Pozitif Çıkan erken gebelik testi
Arbuk5234 inşallah 🙏🏻
Arbuk5234 hiç belli olmaz canım herkesin tecrübesi farklı oluyor belki de sen hamilesindir yani inşallah
papatyaolsun tabii o da doğru inşallah hayırlısı neyse o olsun artık 🤲🏻🥰
Babyada
Bu şekilde test
papatyaolsun canım nasılsın nasıl gidiyor 😊
Arbuk5234 ben prodoctor erken gebelik testi aldım internetten tam 5 tane yaptım ve her biri diğerinden daha belirgin çıktı kan verdim yok benim de lekem geldi yerleşme kanaması dedim hatta o kadar heveslendim yani ağrım geçmiyor kanamam hala az ve kahverengi leke şeklinde bence psikolojik olarak baskıladım gibi geliyor inşallah sizinki gerçekten gebeliktir 🤲🏻
Arbuk5234 yerleşme kanaması da olabilir başka bir şeyde olabilir, kan verin regl gününüz gelmiş zaten 2 gün sonra tekrarlayacağınız test ile yorum yapılır ancak 🌸
Asligulcakirr bide en iyi erken gebelik testi olarak geçiyor çok tuhaf gerçekten 🤦🏻♀️ bundan 5 ay öncede kimyasal gebelik geçirmiştim inşallah hamileyimdir🤲🏻
denizmanzarasi doğru bunu da en doğru kan tahlili ile öğrenebilirim artık 💐
Munevver_bozdogan kuzum merhaba 😊 valla bekleyiş zor ve sıkıcı😁 adeti bekliyorum bugün yarın adet olmam lazım sonra kadın doğuma gitcem 2.aşılama için. Sen neler yapıyorsun zaman geçmiyordur şimdi sana
papatyaolsun iyi canım çok şükür bende duphastonu kullandım bitti bugün yarın adet olurum adet zamanı gideceğim doktora sonra transfer süreci başlar galiba 😊 beklemek zor sıkıcı ya
Munevver_bozdogan ayyy seninki çok yaklaştı kuzu valla heyecan dorukta 😁
papatyaolsun aynen canım inşallah ilk transferde hamile kalırım 😊🙏🏻 heyecan korku stres hepsi bir arada bakalım hayırlısı
Rosegold bugün kan tahlili verdim 24 çıktı takipteyim 🌿 kahverengi lekelenmem devam ediyor regl dönmedi 🌿